A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Неприйняті рішення сільської ради №39/VII «Голосування по неприйнятих рішеннях на 39 сесії VII скликання»

Кількість переглядів: 251
Скликання: сьоме скликання
Сесія: Тридцять дев'ята сесія
Тип документу: Неприйняті рішення сільської ради
Дата: 22.11.2019
Номер документу: 39/VII
Назва документу: Голосування по неприйнятих рішеннях на 39 сесії VII скликання
Прикріплені файли:
  1. Голосування по неприйнятому рішенню №1 (0.07 МБ)
  2. Голосування по неприйнятому рішенню №2 (0.11 МБ)
  3. Голосування по неприйнятому рішенню №3 (0.07 МБ)
  4. Голосування по неприйнятому рішенню №4 (0.07 МБ)
  5. Голосування по неприйнятому рішенню №5 (0.07 МБ)
  6. Голосування по неприйнятому рішенню №6 (0.09 МБ)
  7. Голосування по неприйнятому рішенню №7 (0.07 МБ)
  8. Голосування по неприйнятому рішенню №8 (0.07 МБ)
  9. Голосування по неприйнятому рішенню №9 (0.07 МБ)
  10. Голосування по неприйнятому рішенню №10 (0.07 МБ)
  11. Голосування по неприйнятому рішенню №11 (0.07 МБ)
  12. Голосування по неприйнятому рішенню №12 (0.08 МБ)
  13. Голосування по неприйнятому рішенню №13 (0.11 МБ)
  14. Голосування по неприйнятому рішенню №14 (0.06 МБ)
  1. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кремчаніна Вікторія Іванівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  2. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кремчаніна Дмитра Миколайовича для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  3. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кирик Наталії Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  4. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Артюшенко Валентині Савеліївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  5. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дорош Андрію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  6. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кирик Вячеслав Дмитрович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  7. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Карпенко Дмитро Іванович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  8. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шрамченко Ярослава Анатолійович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  9. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шрамченко Олександр Миколайович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  10. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Головач Надії Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  11. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Стельмах Вадиму Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  12. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ткаченко Нін Петрівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне  Козелецького району Чернігівської області.

  13. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Руденко Володимир Іванович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

  14. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Трутень Микола Олексійович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь