A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Працівники Центру надання адміністративних послуг на чолі з секретарем Кіптівської сільської ради взяли участь у дводенному тренінгу по налагодженню ефективної взаємодії з відвідувачами центрів надання адміністративних послуг.

Дата: 05.07.2017 19:45
Кількість переглядів: 769

Більше 60 представників громад з чотирьох регіонів України пройшли навчання ефективній комунікації завдяки компоненту 2, програми U-LEAD. Представники громад освоїли прийоми ефективної комунікації, що орієнтована на людей та сприяє підвищенню довіри до держави, як сервісу для громадян. Організатори переконані, що ключовими вимогами до адміністратора ЦНАПу є розуміння свого призначення (місії) та специфіки роботи ЦНАП. А також доброзичливість і належні комунікаційні навички, оскільки це постійна робота з людьми.

Марія Горностай, керівник команди в Україні програми U-LEAD, компонент 2, початкова фаза, зазначає, що тренінг важливий не тільки для працівників ЦНАПів, що тільки починають роботу, але і для адміністраторів, які вже отримали певний досвід спілкування з відвідувачами, та старост. Проект «Створення ЦНАПів та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування», що реалізується в рамках 2-го компоненту програми U-LEAD, здійснює наступні напрямки роботи: • допомога громаді розробити документацію для ЦНАПу, обрати модель та визначити спектр послуг, які будуть надаватися; • ремонт приміщення, закупівля меблів та обладнання для ЦНАПів; • навчання персоналу ЦНАПів; • залучення населення до участі в процесі прийняття рішень на місцевому рівні та контроль з боку громадян за цим процесом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь