A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

КІПТІВСЬКА ОТГ РОЗПОЧАЛА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ USAID ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Дата: 12.03.2018 11:16
Кількість переглядів: 634

6 березня 2018 р. взято старт в проекті USAID «Реформа ВІЛ-полуг у дії», відповідно до якого для Кіптівської об’єднаної територіальної громади буде надана експертна та методологічна підтримка у впровадженні реформи охорони здоров’я. Дана можливість була отримана завдяки участі в конкурсному відборі з розвитку первинної медичної допомоги і старанно підготовленої конкурсної заявки.

Цього дня Євгеній КОВАЛЕНКО (директор ГО «Створімо майбутнє разом») разом із завідувачем ФАП у с. Кіпті Галиною ПОЗНЯК взяли участь в Установчій зустрічі Проекту.

Визначальним чинником участі у конкурсному відборі була висока мотивація покращувати життя мешканців громади голови Володимира КУЧМИ, який прагне ефективно розбудувати первинну медико-санітарну допомогу. У громаді була сформована команда, яка і братиме участь у реалізації різних заходів Проекту.

Всі ми мріємо про найкраще майбутнє для себе та своїх дітей. Але, щоб ця мрія стала реальністю, потрібно робити для цього певні кроки. Як океан складається з крапель, так і кожний великий результат складається з маленьких кроків – «цеглинок»!

Одним із напрямків діяльності ГО «Створити майбутнє разом» є сприяння покращенню сфери охорони здоров’я та розвитку первинної медико-санітарної допомоги в об’єднаних територіальних громадах. У рамках прийнятої нами програми «Охорона здоров’я – важлива складова життя громади» був розроблений проект «Якісні медичні послуги для Кіптівської об’єднаної територіальної громади». Одним із компонентів нашого проекту була участь у різних конкурсах та грантах.

І ось Установча зустріч стала офіційним підтвердженням участі представників громади у Проекті, під час якої були розглянуті питання дорожньої карти із впровадження реформи охорони здоров’я на первинній ланці, особливості автономізації ЗОЗ, питання формування спроможної мережі, розвитку місцевих команд, а також деталі, підходи та етапи надання методологічної допомоги.

ВИСЛОВЛЮЄМО ВДЯЧНІСТЬ організаційному комітету проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» та Deloitte Consulting LLP за те, що відібрали команду Кіптівської об’єднаної територіальної громади для покращення надання медичних послуг для наших жителів, а також ДЯКУЄМО Чернігівській обласній державній адміністрації за підтримку участі нашої команди в конкурсі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь