A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День працівників сільського господарства!

Дата: 21.11.2016 12:16
Кількість переглядів: 700

Наш край завжди славився своїми чорноземами і людьми, які плекають на рідній землі найсвятіший із всіх скарбів – хліб. У нас на Україні ведеться так, що хліб у хаті – то багатство, сіль – то гостинність і щирість. Нашу Україну називають хлібним краєм, бо люди, що жили тут - українці, були великими працелюбами, вміли гарно обробляти землю і ростити на ній хороші врожаї. 

Щорічно в третю неділю листопада в Україні відзначають своє професійне свято працівники сільського господарства. Це свято господарів, працьовитих людей, всіх хто працює на землі і годує країну, хто розуміє що з маленького пшеничного зернятка починається сила народу.

Відбулися святкування і в Кіптівській об’єднаній громаді, так жителі сіл Підлісного, Вовчка, Нового шляху та жителі села Прогрес мали нагоду відвідати святкові концерти. Аматори сцени та працівники культури  підготували змістовну програму. У кожному виступі відчувалися любов до землі, гордість за рідний край.

Не забули привітати зі святом і ветеранів праці та колишніх механізаторів, комбайнерів, трактористів, доярок, агрономів  і всіх тих,  хто працював в галузі сільського господарства всіх, хто присвятив  себе цій нелегкій, але такій важливій  праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь