A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва.

Дата: 10.11.2017 12:40
Кількість переглядів: 729

Культура – найважливіша складова нашого життя. Це відображення, в різних проявах і традиціях, самобутнього духу нашого народу. Просвітницький характер працівників культури несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашої держави.

Саме тому, на урочистому концерті присвяченому Дню села в Підлісному, голова Кіптівської об’єднаної територіальної громади Володимир Кучма привітав працівників культури та аматорів з професійним святом, подякував їм за яскраві та незабутні заходи, які вони дарують всім жителям громади, та вручив Почесні Грамоти – спеціалісту відділу культури, сім’ї, молоді Катерині БИКОВЕЦЬ та директору Кіптівської публічної Центральної бібліотеки Ірині ПОГОНЯЙЛО, які своєю кропіткою та нелегкою працею популяризують культурні та духовні цінності.

Але на цьому привітання не закінчились, в переддень свята 8 листопада Чернігівський Міський Палац культури дарував творчі вітання працівникам галузі культури області. Зі святом присутніх привітали: виконуюча обов’язки голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія РОМАНОВА, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин МЕЛЬНИЧУК, Чернігівський міський голова Владислав АТРОШЕНКО, директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Олександр ЛЕВОЧКО, начальник Управління культури та туризму Чернігівської міської ради, заслужений артист України Олександр ШЕВЧУК, голова Чернігівської обласної організації Профспілки працівників культури Іван БУРЕНКО. 
На цьому урочистому заході Почесною грамотою Департаменту культури і туризму,національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджена Ірина ДУБИК начальник відділу культури, сім'ї,молоді та спорту Кіптівської ОТГ.
І на завершення вечора, основним подарунком,  була вистава "Вій" в сучасній інтерпретації Чернігівського обласного академічного українського музичного - драматичного театру імені Тараса Шевченка яку відвідали всі без виключення працівники культури Кіптівської об’єднаної територіальної громади. Насичений вечір завершили у дружньому спілкуванні.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь