A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Форум місцевого самоврядування в Івано-Франківську

Дата: 28.11.2016 15:57
Кількість переглядів: 625

Фото без описуНа запрошення Асоціації міст України секретар Кіптівської сільської ради Кучма Віта Миколаївна взяла участь у форумі місцевого самоврядування «Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта,охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги», який проходив 22-23 листопада в Івано-Франківську.

Захід проходив у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні». У програмі відбулася спільна зустріч голів об’єднаних територіальних громад та голів громад, що прийняли рішення про об’єднання, паралельні засідання секторальних робочих груп з питань  освіти, медицини, соціального захисту населення та адміністративних послуг, візити до організацій та установ Івано-Франківська за секторальними напрямами.

У його проведенні брали участь представники галузевих міністерств, профільних парламентських комітетів, органів місцевого самоврядування та експерти. Зокрема, присутні голова Комітету Верховної ради України з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець, заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк, народний депутат України Юрій Соловей, представники Асоціації міст України.

Бачення Асоціації міст України щодо реформування сфери адміністративних послуг презентував аналітик Асоціації міст України з питань надання адміністративних послуг В. Мягкоход.

Обмінявшись досвідом, представники громад  ще раз впевнилися, що чинні об’єднані громади демонструють фінансову самостійність,а головне, що на місцях з’явилися кошти – це ресурс, який дозволяє розвивати села.

Учасники форуму мали змогу ознайомитися з роботою міського Центру надання адміністративних послуг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь