A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Форум на тему: Ефективне управління освітою в ОТГ. Від створення органу управління до реалізації плану оптимізації мережі шкіл

Дата: 28.11.2016 16:20
Кількість переглядів: 649

Фото без опису15-16 листопада 2016 року делегація Кіптівської сільської ради у складі голови Володимира Кучми, начальника відділу освіти Станіслава Пузирного, директора Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Марини Дворак та представника батьківського комітету Прогресівської ЗОШ І-ІІІ  ступенів Катерини Орел взяли участь у міжнародній конференції на тему «Ефективне управління освітою в ОТГ. Від створення органу управління до реалізації плану оптимізації мережі шкіл» у рамках реалізації шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» за сприяння Міністерства освіти і науки України Міністерства регіонального розвитку та за експертної підтримки надзвичайного та Повноважного Посла Королівства Швеції в Україні Мартіна Хагстрьома.

Із вступним словом щодо розвитку громад у 2016 році та перспектив процесу децентралізації в Україні виступив Геннадій ЗУБКО, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич накреслила основні питання підходів і функцій управління освітою в об’єднаних територіальних громадах.

 Учасники конференції  познайомились з досвідом створення та діяльністю органів управління освітою в Швеції, Польщі, громадах Хмельницької області та  обмінялися власним досвідом. Крім того, було презентовано принципи та алгоритми оптимізації мережі шкіл в умовах створення громад та створення, і функціонування освітніх округів, опорних шкіл як освітніх, культурних та спортивних центрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь