A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Кіптівська сільська рада серед переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування»

Дата: 30.11.2017 18:15
Кількість переглядів: 709

            Проекти громад, що з року в рік подаються на конкурс, стають усе цікавішими і незвичними. Місцеве самоврядування, отримавши в ході децентралізації більше свободи, більше ресурсів, демонструє, що може підходити до проблем творчо і ефективно їх вирішувати. Про це йшлося на підсумковій конференції конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році.

У рамках конкурсу було відзначено 29 органів місцевого самоврядування. Серед них – 10 об’єднаних територіальних громад, дві обласні ради, три районні ради, вісім міських, чотири сільські та дві селищні ради.

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» проводиться щорічно з 2014 року. Загалом за чотири роки відзначено 108 практик.

Другий рік поспіль Кіптівська об'єднана територіальна громада є учасником конкурсу. В минулому році була визначена переможцем в номінації "Центри надання адміністративних послуг", а в цьому році одержала диплом ІІІ ступеня в номінації "Практики розвитку регіонів та громад заснованих на власних стратегіях та ресурсах щодо надання соціальних послуг" - автор практики Ірина Грозенко виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, та голова Кіптівської об'єднаної територіальної громади Володимир Кучма. 

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь