A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Кіптівська об'єднана територіальна громада долучилась до Програми U-LEAD: створення 600 центрів надання адміністративних послуг до кінця 2020 року

Дата: 22.11.2016 15:53
Кількість переглядів: 784

Фото без описуДо підтримки створення центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах долучився проект U-LEAD «Підтримка створення ЦНАПів в Україні». В його планах, зокрема, – відкриття не менше 24 ЦНАПів в уже створених об’єднаних громадах до кінця 2017 року і більше 600 центрів – до кінця 2020 року.

Про це йшла мова під час наради у Мінрегіоні з актуальних питань співпраці з проектами, що підтримуються Урядом Швеції в Україні у сфері децентралізації.

Другий компонент програми U-LEAD по забезпеченню створення 600 центрів надання адміністративних послуг в громадах України стартував в Кіптівській об'єднаній територіальній громаді. Представники посольства Щвеції в Україні, яка фінансує цю частину програми, керівники та експерти програми відвідали Центр надання адміністративних послуг Кіптівської ОТГ. В 2017 році в рамках цієї програми буде створено 24 пілотних ЦНАПи в громадах. Кіптівська громада - одна з перших!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь