A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

13 квітня 2018 року 0 10:00 год. відбудеться 23 сесія VII скликання Кіптівської сільсьокї ради у залі засідань сільської ради

Дата: 03.04.2018 11:36
Кількість переглядів: 423

                                                                         

                  УКРАЇНА

    КІПТІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

                                    КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ
                                      ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                             Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

03 квітня 2018 року                     с. Кіпті                                              № 21

Про скликання 23

      сесії 7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”:

     І.Скликати двадцять третю сесію сьомого скликання 13 квітня 2018 року 0 10 оо годині у залі засідань сільської ради.

     ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до Плану ( Програми) соціально-економічного розвитку Кіптівської сільської ради на 2018 рік ( зі змінами та доповненнями рішення № 592-21/VII від 02.02. 2018 року.
  2. Про затвердження переліку проектів , які будуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2018 році.
  3. Про затвердження переліку проектів, які будуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.
  4. Про виділення коштів Кіптівській сільській виборчій комісії для проведення виборів старости с. Прогрес, с. Гайове.
  5. Про затвердження цільової соціальної Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Кіптівської сільської ради  на 2018 -2020 роки».
  6. Про внесення змін до рішення 20 сесії 7 скликання   № 535- 20 /УII від 22.12. 2017 року «Про затвердження сільського бюджету на 2018 рік» ( зі змінами та доповненнями рішення № 593-21/VII від 02.02. 2018 року).
  7. Про внесення змін до структури та штатного розпису виконавчих органів сільської ради.
  8. Про затвердження Положення «Про службу у справах дітей Кіптівської сільської ради».
  9.  Про встановлення розміру кошторисної  заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва ( нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення)об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності Кіптівської об’єднаної територіальної громади.
  10. Про затвердження договорів укладених сільським головою від імені сільської ради.
  11.  Про внесення змін до рішення сесії Кіптівської сільської ради від 22.12.2017 року «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів сільської ради на 2018 рік».
  12. Про внесення змін до рішення сесії Кіптівської сільської ради від 26.07.2016 року № 165-8/VII  «Про затвердження Положення  про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади Кіптівської сільської ради та Типових форм контрактів».
  13.  Про внесення змін до рішення сесії Кіптівської сільської ради від 22.12.2017 року № 287-21/VII  «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Кіптівської сільської ради на 2018 рік»
  14. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Кіптівської сільської ради, які можуть бути приватизовані у  2018 році, та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації.
  15.  Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності Кіптівської об’єднаної територіальної громади, яке може бути передане в оренду у 2018 році.
  16. Про списання навчального обладнання.
  17. Щодо внесення змін до «Програми організації землеустрою Кіптівської сільської ради на 2017-2018 роки».
  18. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність Кіптівської сільської ради.
  19. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель і споруд закладів науки Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  20. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Юрченку Дмитрію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  21. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Юрченко Ані Сергіївні для ведення особистого селянського господарства в  с.Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  22. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Кривицькій Катерині Петрівні в с.Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  23. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Теслику Максиму Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  24. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Байдаковій Вікторії Семенівні для ведення особистого селянського господарства в  с.Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  25. Надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Шурхал Івану Михайловичу та Рослик Надії Михайлівні по вул.Селянській, 24, в с.Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  26. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Метихатко Валентині Іванівні по вул.Кедовській, 34 в с.Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  27. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр.Тонха Олексію Євгенійовичу в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  28. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр.Вартовій Ларисі Анатоліївні в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  29. Надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Переїденко Тамарі Володимирівні по вул.Центральній, 11, в с.Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  30. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Переїденко Тамарі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства в  с.Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  31. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Заруцькому Валентину Миколайовичу, гр.Заруцькій Олені Анатоліївні по вул.Глодова, 27 в с.Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  32. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого господарства гр.Заруцькому Валентину Миколайовичу в с.Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  33. Надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Пилипенку Михайлу Павловичу та Луцко Валентині Павлівні по вул.Коцюбинського, 15, в с.Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  34. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Прокопенку Івану Васильовичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  35. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Прокопенку Андрію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  36. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Данильцю Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  37. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр.Кондратенку Юрію Васильовичу в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  38. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр.Кондратенку Віталію Васильовичу в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  39. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Ведьмідь Катерині Федорівні по вул.Гагаріна, 14 с.Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  40. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Шапкіній Ользі Миколаївні по вул.Польова, 26 с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  41. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Гавриленко Ользі Василівні по вул.Першого Травня 15 с.Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  42. Врахування позиції органів місцевого самоврядування щодо можливості надання земельних ділянок за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства та для індивідуального садівництва.
  43. Інші питання

ІІІ. Запросити на двадцять третю сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост. ( Список додається).

 

 

 

Сільський голова                                                                 В.В. Кучма


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь