A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Попереджений - значить захищений

Дата: 30.04.2018 10:51
Кількість переглядів: 606

Літо – найбажаніша пора року для всіх школярів, адже попереду цілих три місяці канікул, купа вільного часу, який кожен використовує по своєму. Але, нажаль, не завжди надлишок цього часу йде на користь, багато дітей саме в період літніх канікул здійснюють правопорушення. Тому основним завданням соціальних служб є попередження скоєння цих правопорушень. З цією метою соціальні працівники Кіптівської об’єднаної територіальної громади організували зустріч учнів старших класів Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з працівниками мобільного консультаційного пункту Чернігівського обласного Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та інспектором ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

Інспектор, майор поліції  Шарпатий Олег прочитав учням лекцію на тему «Кримінальна  адміністративна  відповідальність  неповнолітніх  та  недопущення  скоєння  будь-яких  правопорушень.  Права  та  обов’язки  неповнолітніх  та  їх  батьків», а також відповів на запитання дітей.

Для учителів, директор Центру практичної психології і соціальної роботи Чернігівського  ОУППО   ім. К.Д.Ушинського Чала Тетяна Іванівна, провела тренінг та навчила працювати з дітьми з девіантною поведінкою.

Сподіваємося що після цих заходів канікули пройдуть спокійно, для учнів, вчителів, соціальних працівників, а саме головне для батьків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь