A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День захисту дітей в Кіптівській ОТГ

Дата: 01.06.2018 17:14
Кількість переглядів: 621

1 червня в Україні та по всьому світі відзначається Міжнародний День захисту дітей.

Але як не дивно це свято було впроваджене більше для дорослих, аніж для дітей, адже його головна мета - розповісти всім людям про проблеми і труднощі, з якими стикаються маленькі і беззахисні мешканці нашої планети, і нагадати про те, як важливо захищати їхні права.

Отже, якщо для дорослих цей день привід ще раз задуматися про підростаюче покоління, то для дітлахів 1 червня - особливий день, маленьке свято, на якому здійснюються мало не всі бажання.

Особливо радісним він є для школярів, адже саме з сьогоднішнього дня розпочинаються канікули - пора відпочинку та розваг. Тому діти з шаленою енергією беруть участь у всіх запропонованих заходах і заряджають позитивом організаторів свята.  

Залишити цей день поза увагою не змогли і в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді. Виконавчий комітет Кіптівської сільської ради спільно з відділом освіта та відділом культури, сім’ї, молоді та спорту організували свято для дітлахів зі всієї громади, яке відбулося в селі Прогрес.

На площі перед Будинком культури на дітей чекала маса сюрпризів. Для найменших батути, казкові персонажі, майстри з аквагриму, конкурс малюнка на асфальті, для школярів виставки творчих робіт найталановитіших дітей громади, квести, літературний вояж, конкурсно-спортивна програма, а також різноманітні фотозони де можна було зробити фото на згадку.

О 12 годині розпочалася концертна програма з нагородженням. Згідно Програми «Обдарованої молоді» сільський голова Володимир Кучма вручив сертифікати на одну тисячу гривень Вікторії Савченко, Ользі Сидоренко, Денису Трутню, Назарію Гринику, Лілії Бардаковій, Вероніці Степаненко, Марині Примоченко та танцювальному колективу «Веселка» , які протягом навчального року достойно представляли громаду та  виборювали  перші місця на різних конкурсах, та змаганнях. Також найактивнішим учасникам художньої самодіяльності та найкращим учням шкіл ОТГ Володимир Володимирович оголосив Подяки та вручив маленькі подарунки.

Я пишаюся тим, що в нашій громаді є така активна, небайдужа, креативна та сучасна молодь, в такі моменти розумієш що наша праця не даремна, адже є для кого працювати та розбудовувати країну.  – сказав зв зі сцени Будинку культури Володимир Кучма.

Після урочистого нагородження учні загальноосвітніх закладів змагалися, на сцені БК, за звання найталановитішої школи громади. Підготовлені номери вражали присутніх своїм креативом, але перемогла звісно дружба!

Свято вдалося, навіть не на сто, а навіть на всі триста відсотків, стільки дитячих посмішок та щастя в очах діток не побачиш у звичайний день, але дорослі, давайте намагатися дарувати малечі радість кожного дня.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь