A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Нагороджено медичних працівників громади

Дата: 15.06.2018 18:04
Кількість переглядів: 369

Із року в рік в третє неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. Немає в світі відповідальнішої професії ніж лікар. Лікарі, фельдшери, медичні сестри щоденно рятують життя, а тому заслуговують поваги, не тільки сьогодні, а кожного дня. 

Лікарями стають за покликанням, люди, які прагнуть допомагати та служити іншим. Не кожен зможе повністю віддавати себе роботі, іноді забуваючи про власні інтереси та родину, присвячуючи весь свій час професії. Особливо важко медикам зараз, в період реформування галузі. Але будемо сподіватися, що це лише тимчасово, і з кожним роком медицина буде тільки розвиватися, а рівень надання медичної допомоги підвищуватиметься.
Особливо, в цей день, хочеться відзначити сільських медиків, які кожного дня поспішають на допомогу, подекуди долаючи кілометри. В Кіптівській об’єднаній територіальній громаді працює сім фельдшерських пунктів та чотирнадцять відповідальних та самовідданих працівників.

На урочистостях, які відбулися в районному Будинку культури, секретар сільської ради Віта Кучма, нагородила Почесною Грамотою «За багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги населенню громади, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника» завідувачів фельдшерських пунктів, та оголосила Подяку сільського голови молодшим медичним сестрам.
Низький вам уклін за вашу щоденну працю!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь