A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ЗАВЕРШИЛИСЯ ВІДБІРНІ ЗМАГАННЯ VI ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «СИЛА ДУХУ» В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 23.06.2018 14:17
Кількість переглядів: 471

14 червня 2018 року в місті Чернігів завершилися відбірні змагання серед потерпілих на виробництві, які проводяться в рамках Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Цей захід – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен.                  

Метою спартакіади є підтримка потерпілих на виробництві у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації в суспільство, допомога у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації, а також залучення органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості до вирішення їх проблем.

Козелецьке відділення у змаганнях представляли потерпілі від нещасних випадків на виробництві, жителі Козелецького та Бобровицького районів Г. Жежела, В. Фрідріх, Ю. Пугач та В. Гончар. У трьох видах спорту, а саме: дартс, армспорт та шахи, в яких брали участь наші представники, за результатами змагань із шахів Володимир Гончар посів друге почесне місце, за що отримав від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області грамоту та медаль відповідного ґатунку.

Ці змагання проходили в області вже вшосте, і кожного разу, беручи участь у них, люди з інвалідністю доводять своє бажання бути потрібними суспільству, вести активний спосіб життя та в будь-яких скрутних життєвих ситуаціях не втрачати надії та сили духу. Дякуємо їм за це та побажаємо:        «Так тримати! Нових звершень!»

 

                                                                            Микола Гарбуз, начальник Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь