A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Випуск 2018

Дата: 25.06.2018 12:18
Кількість переглядів: 463

Перегортаючи шкільний календар, день за днем, школярі з хвилюванням чекають цього дня. Закінчення навчання у школі, випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світло надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Попереду — невідомість, загадкове майбутнє. Позаду — тихий берег дитинства, до якого ще не раз захочеться повернутися. 

23 червня відшуміли випускні вечори для чотирнадцятьох випускників громади. З радістю і хвилюванням вони отримували атестати про повну загальну середню освіту.

Зі святом випускного балу, закінченням школи та вступом у доросле життя учорашніх школярів привітали директори, вчителі, батьки та керівництво Кіптівської сільської ради на чолі з головою Володимиром Кучмою.

І школярі не забули віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання.

Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками, прощалися зі своїм безтурботним дитинством. Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя.

Нехай вони будуть щасливі - випускники 2018!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь