A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

У Кіптівській об’єднаній територіальній громаді відбувся спільний прийом громадян з вирішення проблемних питань у сфері захисту прав землевласників та землекористувачів

Дата: 26.06.2018 15:03
Кількість переглядів: 538

25 червня 2018 року директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірини Протченко, директор Чернігівського МЦ з надання БВПД Володимир Бобруйко спільно з керівником проектів Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Наталією Куліковою та заступником начальника управління землеустрою та охорони земель-начальником відділу землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області Ігорем Пузаном провели спільний прийом громадян у Кіптівській об’єднаній територіальній громаді.

Питання з якими зверталися мешканці громади: порядок отримання права власності на земельну ділянку, порядок оформлення не приватизованих земельних ділянок, порядок видачі земельних ділянок, порядок відновлення меж не приватизованої земельної ділянки, порядок розпаювання земель державного підприємства, можливість оформлення права власності на земельну ділянку іншою особою, порядок надання дозволу на будівництво споруди на орендованій землі, внесення пенсійних внесків підприємством яке визнано банкротом та інше.

Бажаючі отримали інформаційні матеріали.

Нагадуємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав мешканцям Козелецького району можна звернутись до бюро правової допомоги за адресою: сел. Козелець, вул. Толстого, 34а, каб. №12 та №19, тел. (04646) 4-20-10, (04646) 4-22-26 та Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, за адресою: 14005, м. Чернігів, пр-кт. Миру, буд. 49а, офіс 709, телефон: (0462) 77-51-68.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь