A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Вовчок відсвяткував День села

Дата: 17.07.2018 12:48
Кількість переглядів: 777

Всі знають, що літо на селі – гаряча пора і викроїти хоч хвилинку для відпочинку дуже важко, а тим більше у вихідний день. Але з давніх-давен так повелося, День села – це привід зібратися всім разом, поспілкуватися з односельцями яких давно не бачив, або з якими просто не вистачає часу поспілкуватися буднього дня.

Загальна атмосфера свята залежить не тільки від артистів, які виступають на сцені, а насамперед, від людей, від їхньої енергетики.

У Вовчку завжди приємно бувати на будь-якому святі, адже люди відкриті та щирі, беруть активну участь у підготовці та проведенні заходів.

В цьому році День села Вовчок відбувся 15 липня, в ясну та погожу днину, а за кількістю присутніх видався чи не наймасовішим за декілька останніх років.

Родзинкою свята була виставка робіт народних майстрів. Фойє Будинку культури було заповнене різноманітними виробами, вишивки, орігамі, виробами з дерева та лози та ще багато цікавинок. Все це було оформлено в цікаві композиції, а кожен майстер, який представляв свої вироби,міг провести майстер-клас для всіх бажаючих.

Всі знають що у Вовчку функціонує народний аматорський фольклорно-етнографічний ансамбль «Вербиченька», який неодноразово радував односельців своїм багатоголосим, чудовим співом, але цього разу учасники колективу вирішити влаштувати для жителів Вовчка сюрприз, так би мовити, влаштували «обмін досвідом» з сусідньою Київською областю та запросили на свято своїх колег з Літок, фольклорний колектив «Молодиченьки». І варто сказати, обмін вдався, сприймали гостей просто чудово, але й про своїх не забували, після виступу «Вербиченьки» оплески не стихали протягом декількох хвилин.

Привітав жителів та гостей Вовчка зі святом голова Кіптівської  Кіптівської об’єднаної територіальної громади Володимир Кучма:

- У цей святковий день прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, достатку, наснаги у всіх ваших добрих справах. Нехай мир та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та дружну громаду! Зі святом! З Днем села!

Також з вітальною промовою до односельців звернулась староста села Валентина Лось та Надія Міклухо-Маклай – депутат Чернігівської обласної ради.

Не забули поздоровити й жителів села з визначними датами. Вітали ювілярів, довгожителів, маленьких вовчківців, тих хто відсвяткував «золоте весілля», згадали хвилиною мовчання полеглих у Другій Світовій війні та тих хто захищав суверенітет та територіальну цілісність України.

Після святкового концерту на всіх бажаючих чекала смачна уха та козацький куліш, який люб’язно зголосився приготувати Віктор Перехрест -  учасник популярного телевізійного шоу «Майстер-Шеф», який куховарив у скаутському таборі поблизу Вовчка.

Свято пройшло у теплій, дружній атмосфері та зарядило позитивом та яскравими емоціями всіх присутніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь