A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Привітання сільського голови з Днем Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2018 09:10
Кількість переглядів: 500

Шановні жителі Кіптівської об’єднаної територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Днем державного прапора та Днем Незалежності України!

Ці два свята мають велике загальнодержавне значення, як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

27 років тому здійснилася найзаповітніша мрія мільйонів українців - мати власну державу та бути господарями на своїй багатій родючій землі.

Через сотні років пролягав шлях становлення нашої держави. Нам є чим пишатися і є що згадати у цей визначний день. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою працьовитими та сумлінними людьми. На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети і падіння, перемоги і поразки. Вони завжди будуть нагадувати нам про звитяжні сторінки нашого національного формування. Незалежність – символ нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Сьогодні наша держава поживає нелегкі часи. Тому кожному з нас потрібно пам’ятати, якого ми славного роду. Сьогодні той день коли слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набувають нового значення для кожного українця.

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України, адже наш прапор – це символ свободи й незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом, кольору неба і пшениці,  український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і цінувати як найвищу національну святиню, тож нехай державний стяг майорить над будівлями та наповнює серця патріотизмом та гордістю за наш волелюбний народ.

Бажаю вам, у ці святкові для всієї країни дні, міцного здоров’я, благополуччя, миру та успіхів у всіх ваших починаннях! Нехай мрії про краще життя окриляють вас на добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь!

З повагою,

Кіптівський сільський голова Володимир Кучма

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь