A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Вчитись - по новому! В школах Кіптівської ОТГ пролунав перший дзвоник

Дата: 04.09.2018 14:21
Кількість переглядів: 682

З чим у вас асоціюється вересень? Звісно ж зі святом Першого дзвоника. Цей навчальний рік вже зараз можна назвати особливим, адже систему шкільної освіти повністю реформовано, тепер учні будуть навчатися в Новій Українській Школі (НУШ).

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

Цього року  Міністерство освіти дозволило навчальним закладам на власний розсуд встановлювати дату проведення свята. Тому в усіх трьох навчальних закладах Кіптівськї ОТГ  перший дзвоник пролунав третього вересня.

Найбільш радісним та хвилюючим це свято було, є, і мабуть завжди буде для першокласників, які переступають поріг у ще незвіданий світ знань. В Кіптівській ОТГ «вчитись по-новому» будуть 26 першачків, з них 20 в опорній Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ст., 2 в Новошляхівській ЗОШ І-ІІІ ст., та 2 в Підлісненській філії І-ІІ ст.  Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст..

Свято першого дзвоника в Прогресі, Підлісному та Новому Шлясі провели традиційно з урочистою лінійкою, напутніми словами вчителів, батьків та представників влади.

Дорогі наші першокласники, ось і настав у вашому житті цей чудовий день 1 вересня – День знань. Дозвольте мені від щирого серця привітати вас з цим чудовим святом. Ось і пролетіло дитинство, сьогодні ви стоїте на першій ступені до нового життя і з гордістю зоветесь школярами. Шкільні роки – чудові, це найкращий час у житті кожної людини. Саме в школі Ви знайдете своїх перших друзів, отримаєте багато нових та цікавих знань. Школа – це справжнє диво знань. Пам’ятайте, що відмінно вчитися і бути старанним учнем – це найкращий внесок у Ваше майбутнє. Доброго шляху у світ знань дорогі першокласники!Кіптівський сільський голова Володимир Кучма.

Як вже згадувалося раніше навчання учнів початкових класів повністю реформовано, держава виділила кошти для закупівлі всього необхідного обладнання, це і меблі, і комп’ютерна техніка,  і дидактичні матеріали всього було витрачено близько ста тисяч гривень, половину з яких виділено з місцевого бюджету.

   Найбільше учні та батьки чекали відкриття Прогресівської загальноосвітньої школи, адже тут нещодавно закінчилися ремонтні роботи і всі хотіли побачити результати роботи будівельників. Новенький хол, коридори та шкільна їдальня приємно вразили і учнів і їхніх батьків.

Сподіваємось, що всі зміни, які відбулися зроблять нашу освіту більш престижною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь