A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День фізкультури та спорту, або змагання майбутніх олімпійських чемпіонів

Дата: 11.09.2018 17:07
Кількість переглядів: 410

Традиційно в другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Найкращий час для проведення різного роду змагань та естафет присвячених цьому дню, погода майже завжди чудова, що звісно ж покращує настрій спортсменів.

Цього року в Кіптівській ОТГ День фізкультури пройшов досить незвично, адже був поділений на три етапи, що дало змогу охопити більшу кількість учасників змагань.

6 та 7 вересня працівники культури на чолі Сергієм Шуляком – спеціалістом відділу культури, сім’ї, молоді та спорту, який займається саме розвитком спорту на території громади, відвідали садочки, а їх на території ОТГ три: Прогресівський, Кіптівський та Новошляхівський, та провели для найменших «веселі старти», діти з дорослим запалом змагалися за імпровізований кубок, та продемонстрували свою силу, винахідливість та кмітливість. Тата і мами також не відставали, так активно вболівали, що мабуть стомилися більше ніж свої чада. Загалом перший етап святкування дня фізкультури і спорту пройшов змістовно,  цікаво, а головне весело і з усмішками на обличчі малят.

Другий етап відбувся в селищі Козелець, де проходили районні змагання з різних видів спорту, Кіптівську об’єднану громаду на змаганнях представляли учні Прогресівської та Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ст.., які брали участь в естафеті з міні-футболу та легкоатлетичній естафеті і посіли відповідно 9 та 10 місце.

І нарешті третій завершальний етап, який відбувся саме 8 вересня в суботу, коли українці бігли, змагалася, грали, вигравали та програвали, а одним словом офіційно відзначали День фізкультури та спорту. В цей день молодь з усієї громади зібралася на стадіоні в Кіптях, щоб показати свою вправність та майстерність з легкої атлетики, боксу, настільного тенісу, волейболу та шахів. Найкращі спортсмени отримали Подяки та Почесні Грамоти, а також заохочувальні призи. А в наприкінці на учасників змагань чекав пікнік на природі, а найголовніше живе людське спілкування без смартфонів та комп’ютерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь