A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Волейболісти з Прогресу та Підлісного - найкращі в районі!

Дата: 20.09.2018 12:38
Кількість переглядів: 435

13 вересня у міському парку селища Козелець серед шкіл та гімназій району були проведені змагання з волейболу, які були приурочені до Дня фізичної культури та спорту.

Боролися за перемогу 16 команд, серед яких і наші: команда Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з філією Підлісненською ЗОШ, а також команда дівчат з Новошляхівської ЗОШ.

В запеклій боротьбі збірна команда учнів з Прогресу та Підлісного здобула перемогу та стала найкращою волейбольною командою, серед школярів, у Козелецькому районі.

Таким високим результатом ми завдячуємо тренеру, вчителю фізичного виховання з Підлісного Поліщуку Миколі Дем’яновичу, який з перших занять зумів розгледіти та розкрити у дітей  потенціал.

  • Микола Дем’янович вчитель з величезним досвідом, ось вже майже 44 роки він працює вчителем фізичного виховання Підлісненської ЗОШ, тому виділити учнів, які мають спортивні здібності та бажання займатися він може вже після першого уроку. Команду відбирав дуже ретельно, адже в будь-якій спільній роботі, а волейбол це саме командна робота, згуртованість і вміння розуміти один одного з «півслова» чи «півпогляду» чи не найголовніше для досягнення високого результату. І, як бачимо, Микола Дем’янович не прогадав, окрім того, що учні вибороли перемогу, вони постійно займаються, їм це подобається, своїм ентузіазмом заражають інших, тому сподіваюсь що ще хоч декілька  учнів долучаться до шкільної волейбольної команди – розповідає начальник відділу освіти Кіптівської ОТГ Станіслав Пузирний.

Дівчата з Нового Шляху також показали непоганий результат, перемогли декілька дуже сильних команд, але нажаль, не змогли отримати перемогу, хоча як сказала одна з учасниць команди «Головне участь!», посперечатись звісно важко, але дуже приємно вболівати та отримувати звістку про перемогу, тож тренуймось, та рухаємось далі до нових перемог!

Фото без опису

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь