A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Представники Кіптівської ОТГ взяли участь в навчальному семінарі з стратегічного просторового планування

Дата: 15.11.2018 14:52
Кількість переглядів: 435

90 представників з 30 об'єднаних територіальних громад (ОТГ) з 19 областей України, які за результатами попереднього відкритого конкурсу заявок були обрані до участі у навчальній програмі, разом з 30 фахівцями у сфері просторового планування, зібрались у Києві в рамках семінару «Вступ до стратегічного просторового планування» програми «Інтегроване просторове планування для об’єднаних територіальних громад». Серед них і представники Кіптівської ОТГ.

«Інтегроване просторове планування для об’єднаних територіальних громад» - безкоштовна освітньо-практична програма для представників місцевого самоврядування та фахівців у сфері просторового планування, організована CANactions School for Urban Studies за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. В рамках програми фахівці у сфері просторового планування взаємодіятимуть з представниками територіальних громад та спільно напрацьовуватимуть сценарії розвитку поселень та територій ОТГ.

Програма спрямована на підвищення компетенцій представників громад у питаннях стратегічного просторового розвитку та сталого землекористування. Участь у програмі передбачає розробку учасниками концепції стратегічного просторового розвитку під керівництвом міжнародної команди експертів. Цей документ дозволяє запланувати довгостроковий інтегрований розвиток всієї території громад, з урахуванням національного та регіонального контекстів, з акцентом на стале використання природніх ресурсів та земель.

Відповідаючи на просторові, економічні, екологічні та соціальні виклики, що стоять зараз перед об'єднаною громадою, концепція просторового розвитку передбачає також створення концепцій розвитку соціальної та транспортної інфраструктури, екологічного аудиту та ландшафтного плану території громад, а також розробку пілотних проектів залучення інвестицій.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь