A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Черговий семінар для учасників проекту "Рука допомоги"

Дата: 19.11.2018 14:14
Кількість переглядів: 406

15-16 листопада в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді проходив семінар-тренінг для учасників пілотного проекту Міністерства соціальної політики України «Рука допомоги», який реалізується за підтримки Світового банку.

Семінар відбувся за участю представників Кіптівської сільської ради, обласного Центру зайнятості та Козелецької районної філії Чернігівського обласного Центру зайнятості, також були присутні потенційні отримувачі допомоги – малозабезпечені громадяни та внутрішньо переміщені особи.

Координатори Проекту на прикладі позитивного досвіду Львівської,  Харківської та Полтавської областей, де проект «Рука допомоги» почав реалізовуватися ще в 2017 році, розповіли про учасників, які вже відкрили власну справу та успішно її розвивають.

В Кіптівській ОТГ, цікаву бізнес-ідею має житель села Підлісне  Приходько Микола Олексійович – внутрішньо переміщена особа, він планує займатися збором лікарських рослин, які буде переробляти на екологічні гранульовані чаї. Ідея цікава і має право на життя, тим більше що Микола Олексійович вже займається цією справою, продегустувати смачний натуральний, трав’яний час мали змогу всі присутні. Наразі триває робота по розробці бізнес-плану для Миколи Олексійовича. Сподіваємося, що все у нього вийде.

А для тих хто хоче прийняти участь у проекті, нагадуємо, що за інформацією можна звернутися до Кіптівської сільської ради – координатор Віта, тел.0464637349.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь