A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Аграрії відзначили своє професійне свято

Дата: 19.11.2018 12:50
Кількість переглядів: 413

Кожного року в третю неділю листопада українці відзначають День працівників сільського господарства. Це свято, можна без перебільшення назвати всенародним, адже майже кожен житель нашої країни, за виключенням лише коріннях містян, має відношення до сільського господарства, а на селі можна привітати чи не кожного жителя.

Сільське господарство – галузь, яка ніколи не втратить свого значення, адже «хліб всьому голова» - вислів знайомий всім з дитинства, та й без продуктів тваринництва, м’яса та молока, мало хто уявляє своє життя. А всім цим ми завдячуємо працівникам аграрного сектору – хліборобам, овочівникам, тваринникам, механізаторам, всім, хто працює на землі, зберігає її, як найбільший скарб, для прийдешніх поколінь.

Недарма аграрії відзначають своє професійне свято, саме восени, адже роботи в полі вже завершені, і саме в цей час можна перепочити, набратися сил та енергії.

В п’ятницю та суботу в Будинках культури Кіптівської ОТГ проходили урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства, і це свято зібрало силу-силенну глядачів у кожному населеному пункті. Воно й не дивно, адже на території громади функціонує шість сільськогосподарських підприємств, де працює майже 400 працівників. Найкращих з них нагородили Почесними грамотами сільської ради, не забули привітати й колишніх колгоспників, які все своє життя присвятили роботі на землі.

По традиції, яка збереглася ще з радянських часів, у деяких населених пунктах громади, керівники сільгосппідприємств проводили безпрограшну лотерею, тож кожен бажаючий мав змогу взяти в ній участь та окрім чудових емоцій отриманих від перегляду концертної програми, принести додому ще й корисний подарунок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь