A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новорічні свята - улюблена пора і дорослих і дітей

Дата: 09.01.2019 16:31
Кількість переглядів: 759

Новорічні та Різдвяні свята улюблена пора не тільки малечі, а й дорослих, адже саме в цей час кожен вірить в диво та чекає здійснення найзаповітніших мрій.

В цьому році освітні, культурні та соціальні працівники Кіптівської об’єднаної територіальної громади вирішили об’єднати свої зусилля щоб в святкову атмосферу поринули всі мешканці громади без винятку. Чи вдалося це їм, судити звісно ж жителям ОТГ, але постаралися всі на славу.

З 29 грудня по 1 січня в усіх Будинках культури та клубних закладах проходили святкові концерти та новорічні вогники, які зібрали силу-силенну глядачів, які активно брали участь в конкурсах та забавах.

В новорічну ніч дітей з соціально-незахищених сімей та підопічних Центру соціального обслуговування вітали Дід Мороз і Снігуронька, які привітали їх з Новим 2019 роком та вручили подарунки. Діти та старенькі дуже зраділи появі казкових персонажів а вдячність в їхніх очах була найвищою нагородою для організаторів.

Та все ж найбільше пощастило з подарунками аматорському фольклорно-етнографічному ансамблю «Вербиченька» Вовчківського Будинку культури, учасники отримали новенькі сценічні костюми, і вже наступного для, гарно вдягнені подарували жителям Вовчка прекрасний новорічний концерт.

Освітяни працювали над дозвіллям школярів в період канікул, і можемо впевнено сказати – попрацювали непогано! Школярі побували в Києві та відвідали цирк на воді, в Чернігові подивилися виставу в Драмтеатрі та в Ляльковому театрі. А сьогодні діти з соціально-незахищених родин в тому числі і діти учасників АТО поїхали на традиційну, так звану «губернаторську ялинку». Але на цьому розваги, як і новорічні свята не закінчуються!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь