A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Добрі справи легко робити разом!

Дата: 18.02.2019 12:33
Кількість переглядів: 517

17 лютого – День спонтанного вияву доброти. Хтось в цей день надсилає вітальні листівки, а хтось робить реальні справи! Олена Василівна Таранова, яка вже не перший раз ініціює збір гуманітарної допомоги для хлопців, які воюють на Сході України, разом з небайдужими жителями Кіптівської ОТГ, відправила черговий вантаж гуманітарки в зону проведення ООС.

- Без допомоги односельців, працівників установ Кіптівської об’єднаної територіальної громади, та просто небайдужих, я б ніколи не зібрала таку велику допомогу для наших хлопців, адже разом ми сила, яка зможе подолати будь-які труднощі! - сказала Олена Таранова.

Олена Василівна не з чуток знає про потреби солдат на Сході, адже не одну безсонну ніч провела чекаючи свого сина Миколу з передової. Саме в період коли син служив і розпочала свою волонтерську діяльністю, щоб хоч якось відволіктись від болісного чекання.

Син повернувся, живий, здавалося б, для зболеного серця матері найбільша втіха, але Олена Василівна не змогла скласти руки, адже на Сході продовжується справжня війна, і сини та дочки, хоч і не рідні по крові, чекають на допомогу.

Цього разу відправили на Схід найнеобхідніші речі предмети гігієни, ковдри, продукти харчування, домашню випічку, приготовану дбайливими руками господинь Кіптівської ОТГ, бензопилу, втулки, цепи, акумулятори. А чи не найголовнішим, стали листи вдячності та малюнки найменших жителів громади, які також відправили на Схід України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь