A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Дозвілля активних жінок

Дата: 25.02.2019 17:01
Кількість переглядів: 576

Змістовне дозвілля не тільки для молоді, а й для людей старшого покоління! Таким девізом у своїй роботі керуються працівники культури Кіптівської сільської ради. Але якщо для школярів та молодих людей організовується маса заходів і спортивних, і культурних, проводиться гурткова робота, то для старшого покоління, окрім загальних заходів, які відбуваються в громаді та відвідин бібліотеки, зайнятися більше нема чим. Звісно, в весіняно-літній період ситуацію рятують городи та онуки, які приїжджають на канікули, а взимку, дозвілля пенсіонерів обмежується переглядом телевізора.

Проблему вирішили працівники культури та Центру соціального обслуговування - організували для жінок старшого віку клуб за інтересами «Берегиня», на базі Кіптівського Будинку культури. І ось тепер кожної п’ятниці жінки збираються в Публічній бібліотеці та займаються улюбленими справами, вишивають, читають, переглядають фільми, та навіть співають в караоке, а минулої робили ляльок-мотанок, а наступної готуватимуть страви української кухні, за рецептами ще своїх бабусь.

На весні, коли трішки потепліє, організатори клубу планують їздити на екскурсії, до театру та в кіно, а також в планах зробити власний аматорський ансамбль, відродити справжні українські традиції в піснях та обрядах. Плани далекоглядні, тож бажаємо «Берегині», щоб все задумане здійснилось.

Фото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь