A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПРЕЗИДЕНТ ВІДВІДАВ ЧЕРНІГІВЩИНУ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

Дата: 14.03.2019 11:52
Кількість переглядів: 315

13 березня, Президент України Петро Порошенко із робочим візитом відвідав Чернігівщину, де відбулося засідання Ради регіонального розвитку  області. Захід відбувся за участю голови обласної ради Ігоря Вдовенка, голови обласної державної адміністрації Олександра Мисника, та керівники всіх рівнів.

       Головною тезою засідання було те, що  сьогодні ОТГ отримали значні повноваження та ресурси, потужні державні інвестиції, спрямовані на розвиток міст і сільських територій, завдяки яким можуть розвивати свою інфраструктуру.          

         Як підтвердження цьому був виступ Кіптівського сільського голови Володимира Кучми, який наголосив на деяких основних досягненнях реформи децентралізації на прикладі Кіптівської ОТГ.  Відмітив, при цьому, що вперше за десятки років на селі   почали відновлювати дороги та освітлення вулиць,  модернізувати школи, будинки культури та лікарні, відкрили сучасний ЦНАП, здійснені кроки на забезпеченні безпеки громадян,шляхом створення місцевої пожежної команди, прийнято ряд програм з підтримки населення та багато іншого. І якщо у перший рік реформи мало хто вірив у це то сьогодні навіть останній скептик став прихильником децентралізації.

      Президент високо оцінив зазначені здобутки та наголосив на  важливості збереження напрацювань у реформуванні місцевого самоврядування та висловив тверде переконання, що зазначені кроки треба продовжувати задля подальшого стабільного розвитку нашої держави та покращення рівня життя кожного її громадянина.

       Після виступу Президента України учасникам зустрічі був презентований План перспективного розвитку Чернігівської області на 2019 – 2021 роки, основна мета якого — розвиток громад та добробут населення. Планом перспективного розвитку Чернігівщини визначено такі пріоритети: якість життя населення, аграрний сектор, малий та середній бізнес, туризм, інновації, освіта, медицина. Оновлена дорожня карта розвитку області передбачає ремонт низки доріг державного та місцевого значення.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь