A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В школах Кіптівської ОТГ пролунав останній дзвоник

Дата: 24.05.2019 15:13
Кількість переглядів: 468

      Промайнув іще один навчальний рік. Він приніс багато нових знань, перемог і досягнень, проте настала хвилююча мить і  24 травня в школах Кіптівської громади, як і в значній частині шкіл України, пройшли урочисті заходи, приурочені до свята останнього дзвоника.

      Традиційно, директорами шкіл, були підведені підсумки 2018/2019 навчального року — кращі учні отримали Похвальні листи  за досягнення у навчанні, та грамоти за перемоги в  спорті та творчості. Дружні шкільні родини святкували і радість наближення канікул, і задоволення від зробленого за рік, і гордість за досягнуті успіхи, і сум від розставання випускників зі школою, тож саме вони 15 випускників 11 класів приймали особливі поздоровлення — в першу чергу це їх свято, адже від дорослого життя їх відділяє лише час підсумкової державної атестації та зовнішнього незалежного оцінювання.

       Учні, вчителі, батьки, односельці заполонили сьогодні  подвір’я, Прогресівської опорної школи  аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів. Сюди ж завітав і Кіптівський сільський голова Володимир Кучма, який зазначив у своєму вітальному слові: «Попереду у випускників нові дороги та вершини. Тож нехай ці дороги будуть світлими, зустрічаються на них тільки розумні колеги та наставники. Дякую вчителям за самовіддану працю. Бажаю школярам гарного відпочинку, вчителям — завзяття, усім — добра, благополуччя і миру» та вручив випускникам пам’ятні подарунки від сільської ради.

       Як завжди цікаво і яскраво свято було проведено у Новошляхівській  школі, де була присутня секретар сільської ради Віта Кучма «Це свято – особливе, адже останній дзвоник сповіщає про завершення ще одного навчального року. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання».

      По-сімейному тепло і водночас урочисто пройшла шкільна лінійка у Підлісненській філії, гості свята нагородили кращих учнів та висловили сподівання на те, що всі учні, а особливо випускники  стануть гарними і порядними людьми та фахівцями в обраних професіях.

     Завершились заходи всюди однаково -  останнім дзвінком, який пролунав з рук найстаршого учня та найменшої учениці, сповістивши присутніх про початок чудової пори — літніх канікул.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь