A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Школи та садочки Кіптівської ОТГ готуються до нового навчального року

Дата: 16.07.2019 17:13
Кількість переглядів: 485

       В той час коли діти отримують позитивні емоції від канікул, а працівники освітніх закладів від відпусток, ритм будівельних робіт у приміщеннях та на територіях освітніх закладів Кіптівської об’єднаної територіальної громади кипить, адже скоро школи знову наповняться школярами.

В рамках підготовки закладів освіти до нового навчального року голова Кіптівської сільської ради Володимир Кучма разом із начальником відділу освіти Станіславом Пузирним відвідали школи та садочки на предмет їх готовності до початку нового навчального року та осінньо-зимового періоду.

       Слід відмітити, що і в цьому році, як і в попередніх створення належних умов у закладах освіти є одним із пріоритетів у розвитку громади. Отож було виділено 1,3 млн. гривень для реалізації третьої черги комплексного капітального ремонту опорного закладу освіти громади – Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у плані робіт заміна підлоги, капітальний ремонт спортивного залу із перекриттям даху. Крім того  за загальнодержавною програмою у співфінансуванні із місцевим бюджетом у цьому ж закладі вже ведуться роботи з капітального ремонту туалетів. Вартість цього проекту 560 тис. грн.

     У рамках  реалізації проекту «Нова українська школа» (160 тис. грн..)  та за кошти залишків освітньої субвенції (100 тис. грн..) вже придбано інтерактивну дошку для Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, два телевізори для Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, зовсім скоро очікуються нові меблі. Для шкіл також придбано нові холодильники, електричні плити, оновлено посуд для їдалень.

      Для того, щоб території освітніх закладів зажди були охайними  придбані тримери, також виділено близько 15 тис. грн.. для придбання фарби для поточного ремонту дитячих майданчиків дошкільних закладів.

     Разом із тим завдяки тісній співпраці дирекції Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів із благодійниками здійснюється капітальний ремонт туалетних кімнат на загальну вартість близько 100 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь