A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Для того щоб всі діти могли сказати: «Ура! Я йду в садочок…»

Дата: 16.08.2019 10:44
Кількість переглядів: 354

      Хоча у дошкільнят і немає такого як у школярів  урочистого Дня знань, коли вони із величезними букетами квітів ідуть у перший клас, проте це зовсім не означає, що наші маленькі співгромадяни а разом із ними і їх батьки не чекають того дня, коли після літніх канікул знову підуть до дитсадків де їх чекають улюблені іграшки, м’які ліжка, смачні страви і звичайно ж професійний та уважний персонал.

        І якщо хтось вважає, що найголовніше у дошкільному вихованні це нагодувати дитину та вкласти її вчасно спати до це далеко не так. Дошкілля – це  важливий етап становлення особистості дитини під час  якого формуються базові навички соціальної поведінки. Діти приміряють на себе «дорослі ролі», навчаються взаємодії у колективі, вчаться мистецтву публічних виступів. Тому важливим у кожному садочку є те освітнє середовище, яке якнайповніше дозволяє дітям реалізовувати свою потребу у розвитку, граючись.

       Цього тижня, після завершення поточних ремонтів, розпочали свою роботу два із трьох садочків громади. Традиційно перед початком їх роботи спільно із представниками Держпродспоживслужби було здійснено їх огляд і кожен із дошкільних закладів поряд із тим, що дотримується чинного санітарного законодавства вразив своїм дизайном який просто неначе кличе до себе, тут кожен сантиметр  – це розвивальне середовище. Це і тематичні куточки «магазин», «аптека», «салон краси», «кухня» та багато інших, стіни просто зачаровують безліччю казкових та мультяшних героїв, що дуже подобається дітям. В кожному із садочків є живі куточки із папугами, морськими свинками, равликами – адже діти повинні вчитись піклуватись про братів наших менших. Тут на кожному кроці творчість дітей де якнайповніше реалізовується сучасний принцип освіти, граючись – навчаюсь.

      І звичайно ж працівники садочків це – такі собі чарівники, які так захоплюють дітей, вміло організовуючи їх діяльність, поєднують різні форми роботи, щоб процес навчання в дитячому садочку  був цікавим, щоб наші дітки, прокидаючись вранці, могли сказати: «Ура! Я йду в садочок».

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь