A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новошляхівська школа відсвяткувала 30-річний ювілей

Дата: 02.09.2019 14:47
Кількість переглядів: 829

        Останній літній день – 31 серпня став хвилюючою подією для села Новий Шлях. Адже місцева школа, багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників, святкувала свій 30-річний ювілей.     

       Актова зала школи вмістила всіх бажаючих привітати ювілярів. А їх було чимало: це і колишні випускники цього закладу, і сьогоднішні учні школи та їх батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, друзі і партнери школи філія «Чемер» ДП «Чайка» в особі Оксани Какало, голова профспілки працівників освіти Козелецького району Надія  Бобруйко, начальник відділу освіти Кіптівської сільської ради Станіслав Пузирний та голова Кіптівської об’єднаної громади Володимир Кучма.

       Ювілейний вечір розпочався фільмом про школу, історію її заснування, здобутки, традиції а також вчителів які працювали тут із дня її заснування. За ці 30 років  школу закінчило 253 випускники, з яких 12 отримали документи про освіту із відзнакою. А ще  безліч різноманітних дипломів та інших нагород у творчих та пісенних конкурсах. Тому мабуть логічним продовженням став святковий концерт, у якому  пісні поєднували школярів різного віку та навіть декілька поколінь – учнів першого та випускного класу, випускниць минулого року та їхніх батьків. Багато композицій виконували вчителі разом із школярами, а учні декілька разів виходили на сцену із танцями. І всі разом заворожені виконавською майстерністю неначе повертались на 30 років назад.

       А потім почались вітання… Від імені Кіптівської сільської ради  колектив школи із ювілеєм привітав Володимир Кучма: «Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Зі стін цієї школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вони стали добрими та духовно багатими людьми з любов’ю до всього рідного. Сьогодні колектив трудиться злагоджено й сумлінно. Всі ці надбання, добрі справи свято шанують наступні покоління. То й не дивно, адже штурвал шкільного «корабля» завжди був у надійних руках – Миколи Івановича та Галини Петрівни Білогрудів". На завершення нагородив працівників, які працюють у цій школі із дня її заснування подяками та грамотами а також вручив подарунок – ноутбук.

        Щирих привітань, подарунків та побажань на адресу іменинників було, у цей вечір, дуже багато — і від випускників школи різних років, і від батьків сьогоднішніх та колишніх її учнів, і від партнерів закладу та багатьох інших.

      Свято тривало до пізнього вечора  і залишило світлі спогади в серцях всіх, хто був на ньому присутній.    

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь