A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Благодійний шкільний ярмарок до Дня миру!

Дата: 23.09.2019 11:41
Кількість переглядів: 460

       Минулої п’ятниці, вже традиційно, напередодні Всесвітнього Дня миру,  який відзначається у всьому світі 21 вересня, школярі Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за активної допомоги батьківської громадськості організували благодійний ярмарок.

       На ярмарку були представлені безпрограшна лотерея та величезне різноманіття власноруч виготовлених смаколиків, які продавали самі діти, батьки та вчителі. А купували всі,  як самі учні так і працівники школи, просто місцеві жителі та і гості із сусідніх сіл.  Адже просто неможливо було пройти повз стіл не придбавши смачного тортика, тістечко чи піццу. Як повідомляється, минулого року школа вже організовувала подібний благодійний ярмарок і частина зібраних коштів було передані для воїнів АТО  а також було придбано новенький тенісний стіл.

      От і цього разу після грандіозного розпродажу настав час підбивати підсумки, виявилось що вторгували майже 6 тисяч гривень, половину із цих коштів буде переданого на благодійність, інша ж половина буде використана для придбання необхідного спортивного інвентарю для дітей який вони самі оберуть, адже спорт це те, чого так не вистачає нашим дітям.

    «Головна наша мета це показати учням, що кожен з них може своїми невеличкими справами допомогти комусь іншому. Також хочемо виховати у них людяність, доброту до оточуючих. Такі заходи об’єднують родини, тому що вчора увечері кожен школярик разом зі своїми батьками провів, я думаю, досить таки цікаво час, готуючи ці смаколики.    Приємно, що благодійність все більше стає частиною нашого життя і разом із тим  все більше людей розуміють, що навколо є ті, хто потребують нашої допомоги. А ще це прояв активності учнівського самоврядування, адже активні учні це майбутні активні громадяни», - говорить директор школи Людмила Вакуленко

      Тож нехай цей невеликий внесок буде частиною добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього України та виховання справжніх її громадян а ще маленьким приводом для родини побути разом.

Фото без опису

    


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь