A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Давайте допоможемо виконати мрію

Дата: 23.09.2019 16:31
Кількість переглядів: 318

Фото без описуЧи задумувався хтось з нас коли останній раз наша бабуся була в театрі, кіно, кафе, чи в будь-якому іншому людному місце, не в поліклініці, не на ринку, а саме там де інші відпочивають тілом і душею від щоденних турбот та хвороб, мабуть що ні! Так якщо ми діти та онуки не можемо згадати про те коли останній раз запрошували своїх рідних кудись розважитися, то що вже говорити про самотніх літніх людей, які чекають фельдшера чи соціального робітника, як Божество, радіють кожному їхньому візиту, щоб розповісти, порадитися, бо живе спілкування так необхідне кожному з нас в будь-якому віці.

Звісно що на жалюгідну пенсію не «пошикуєш» та не нарозважаєшся, заледве вистачає на ліки та найнеобхідніші продукти, а про те щоб кудись поїхати немає й мови. Єдина розрада телевізор, нехитре господарство та, інколи, концерти в сільському клубі.

Але ж так хочеться побачити іскорки щастя та радості в очах стареньких, щоб вони відчули себе потрібними, саме тому ГО «Кіптівська жіноча спілка» проводить флешмоб з нагоди Дня людей похилого віку під назвою #купи квиток до театру людині поважного віку.

Тільки уявіть, як зрадіють старенькі, які поїдуть на виставу до театру, тож давайте не будемо байдужими та допоможемо виконати, таку здавалося б маленьку мрію, адже, емоції – найкращий подарунок. Флешмоб триває до 29 вересня.

Деталі за телефоном 0663958982.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь