A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В Прогресівській опорній школі відремонтовано спортивний зал

Дата: 16.12.2019 12:40
Кількість переглядів: 310

У декількох попередніх статтях ми говорили про капітальний ремонт опорної школи, створення у ній сучасного освітнього простору. І ось зовсім недавно у Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відновив свою роботу сучасний спортивний зал.

Прогресівська ЗОШ І-ІІІ ст.. опорний навчальний заклад де навчається 204 учнів з усією Кіптівської ОТГ, окрім Нового Шляху, тому одразу після створення Кіптівської ОТГ, в першу чергу взялися за ремонт цієї школи, яку за останні чотири роки школу стало просто не впізнати. Нова,  енергозберігаюча система опалення, металопластикові вікна, сучасний ремонт в кабінетах. Єдине, що залишилося  – спортзал, але цього року ситуацію виправили. Зроблено капітальний ремонт освітлювальної мережі, замінено підлогове покриття, утеплено стелю, перекрито дах та повністю перефарбовано. Здійснено капітальний ремонт роздягалень, санітарних вузлів, встановлено нові двері. Загалом вартість виконаних робіт складає майже 500 тисяч гривень. Також згодом буде закуплене все необхідне обладнання для занять спортом нові волейбольні щити, гімнастичні стінки, поступово буде стовідсотково оновлено спортивний інвентар.

Важливою складовою комплексного ремонту приміщень закладів освіти є їх доступність для жителів громади у позаурочний час. Тож зал чекає своїх активних поціновувачів здорового способу життя як дітей так і дорослих.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь