A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

У школах громади пролунав віртуальний останній дзвоник

Дата: 01.06.2020 10:42
Кількість переглядів: 518

       Свято останнього дзвоника – так багато традицій пов’язано із ним, здавалось би кожен із нас пам’ятає себе, як стояв на шкільній лінійці, гарно вбраний із букетом квітів та повторював про себе вірш, аби не забути у найвідповідальніший момент, слухав напутні слова від директора, батьків, класного керівника та стиха споглядав на молодших учнів, хтось із зверхністю, мовляв я вже закінчив школу і тепер дорослий, а хтось із ностальгією та бажанням ще залишитись, хоча б на рік у стінах своєї школи. Потім брав за руку дівчинку із першого класу і лунав він – останній дзвінок!!!

       Так було завжди, але не цього річ! Не було лінійок, останнього дзвоника, що луною відбивається і заповнює шкільне подвір‘я, обіймів, сміху та веселощів, фотосесій на згадку про останній шкільний день. Карантин знову вніс свої корективи у шкільне життя. Але приємно те, що навіть у такій ситуації освітяни разом із дітьми знайшли вихід. Із самого ранку 29 травня Facebook звідусіль замайорів тисячами відкритих листів вдячності від учнів до вчителів та від вчителів до дітей. Не виключенням стали і школи громади. Новошляхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, де навчається всього 58 учнів  і серед них цього року всього один одинадцятикласник презентувала зворушливе відео, в якому вчителі та учні кажуть взаємні слова вдячності та гарні побажання на майбутнє. Педагогічний колектив Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів привітали учнів із закінченням навчального року  у легкій, невимушеній формі, під слова пісні «… я буду сумувати за тобою… школа…»,  та побажали своїм вісімнадцятьом випускникам: «Ми не кажемо прощавай, а кажемо до зустрічі…».

      Попереду  в учнів довгоочікувані канікули, сподіваємось, що вони не будуть затьмарені новими поворотами карантину. А  випускників чекає зовнішнє незалежне тестування, яке цього року його проводять майже на місяць пізніше ніж зазвичай. Мабуть саме у цей день і діти, і вчителі і звичайно ж батьки з надією сподівались на те, що наступне ключове свято шкільного життя – Перший дзвоник продзвенить вже не віртуально а традиційно!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь