A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

11 серпня 2020 року 0 10:00 год. відбудеться 45 сесія VII скликання Кіптівської сільської ради у залі Кіптівського сільського будинку культури.

Дата: 31.07.2020 18:01
Кількість переглядів: 356


           

УКРАЇНА

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

   31 липня  2020 рік                                  с. Кіпті                                        № 54 

                                                                      

Про скликання 45  сесії

7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

 І. Скликати сорок п’яту сесію сьомого скликання 11 серпня 2020 року 0 10 оо годині у  залі Кіптівського сільського будинку культури.

 

           ІІ. На розгляд сесії винести питання:

 

  1. Про  виконання бюджету Кіптівської сільської ради за 1 півріччя 2020 року.
  2. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства "Власний дім" на 2020-2022 роки на території  Кіптівської сільської ради.
  3. Про затвердження суми співфінансування субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій  у 2020 році.
  4. Про внесення змін до Плану(Програми) економічного та соціального розвитку Кіптівської об’єднаної територіальної громади  на  2020 рік.
  5. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 17 грудня 2019 року № 1433-40/VII "Про бюджет Кіптівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік" зі змінами і доповненнями  (№ 1572-41/VII, № 1731-42/VII,  № 1804-43/VII, № 1914-44/VII).
  6. Про умови оплати праці сільського голови Кучми В.В.
  7. Про умови оплати праці заступника сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради В.М.Грищенка
  8. Про умови оплати праці  заступника сільського голови з фінансово-економічних та соціальних питань Корогод І.І.
  9. Про умови оплати праці  секретаря сільської ради Кучми В.М.
  10. Про умови оплати праці  старости Вовчківського старостинського округу Лось В.М.
  11. Про умови оплати праці старости Новошляхівського старостинського округу Грузда С.І..
  12. Про умови оплати праці старости Олбинського старостинського округу

Грищенко Л.О.

  1. Про умови оплати праці старости Підлісненського старостинського округу Шрамченко Т.М.
  2. Про умови оплати праці старости Прогресівського старостинського округу Додатко І.В.
  3. Про затвердження договорів, укладених сільським головою від імені сільської ради.
  4. Про затвердження розпоряджень сільського голови.
  5. Про  призначення на посаду директора Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  6. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Янко Марії Михайлівні та гр. Янко Івану Васильовичу із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  7. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Барану Олександру Миколайовичу із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  8. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Баран Клавдії Миколаївні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  9. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Богдан Валентині Василівні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  10. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Гаган Анатолію Івановичу із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  11. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Колоша Ользі Миколаївні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  12. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Лепесі Марії Пилипівні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  13. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Булах Тетяні Василівні із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  14. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Подаковій Валентині Віталіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  15. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Заєць Валентині Михайлівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  16. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чібірєвій Тетяні Іванівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  17. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Єфімовій Наталії Семенівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  18. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коваленко Марії Семенівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  19. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ткаченку Михайлу Петровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  20. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ганяйло Ніні Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  21. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Конопацькій Марії Перівні 1/3 частки, Андроновій Людмилі Василівні 1/3 частки, Конопацькій Тетяні Василівні 1/3 частки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  22. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Перегон Наталії Анатоліївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташуку Віталію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,26 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузирному Сергію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузирному Володимиру Григоровичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті, Козелецького району Чернігівської області.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузирній Лесі Віталіївні для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті, Козелецького району Чернігівської області.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Роговій Марії Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Воробей Вірі Михайлівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білогруду Миколі Івановичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях, Козелецького району Чернігівської області.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лобачовій Лідії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях, Козелецького району Чернігівської області.
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власність гр. Лось Надії Макарівні для для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  32. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Дешко Миколі Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,60 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономаренко Анатолію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,20 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ондюк Раїсі Борисівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок, Козелецького району Чернігівської області.
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ондюку Сергію Володимировичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок, Козелецького району Чернігівської області.
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Драчко Оксані Володимирівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок, Козелецького району Чернігівської області.
  37. Про скасування рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року № 1395-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ондюку Сергію Володимировичудля ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок, Козелецького району Чернігівської області.
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ондюку Сергію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ондюку Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.

 

ІІІ. Запросити на сорок п’яту сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, начальника Служби у справах дітей, директора Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

 

Секретар Кіптівської сільської ради                                       Віта КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь