A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

11 жовтня в Кіптях відкрито сучасний ЦНАП, участь у модернізації якого взяли українські та шведські експерти. Центр надаватиме мешканцям громади широкий спектр адміністративних послуг

Дата: 11.10.2017 16:39
Кількість переглядів: 733

Фото без опису11 жовтня в Кіптях відкрито сучасний ЦНАП, участь у модернізації якого взяли українські та шведські експерти. Центр надаватиме мешканцям громади широкий спектр адміністративних послуг, включно з найпопулярнішими: оформлення субсидій, реєстрація нерухомості, землеустрій, соціальний захист та оформлення пенсій.

Об 11 години біля приміщення Кіптівської сільської ради почали збиратися почесні гості, а саме : Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні МАРТІН ХАҐСТРЬОМ, начальник відділу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лілія ПОПОВА, перший секретар Представництва Європейського Союзу в Україні БЕНЕДИКТ ХЕРРМАНН, начальник відділу розвитку системи надання адміністративних послуг Міністерства економічного розвитку і торгівлі України ОЛЕКСАНДР КАМЕНЧУК, керівника початкової фази Програми «U-LEAD з Європою: Покращення якості місцевих послуг для населення» СУСАННА ДЕЛЛАНС, перший заступник голови Чернігівської обласної ради ВАЛЕНТИН МЕЛЬНИЧУК, виконуюча обов’язки першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації ЮЛІЮ СВИРИДЕНКО, керівник виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад, депутата Чернігівської обласної ради ІРИНА ГРОЗЕНКО.

Офіційна частина заходу розпочалася з промови Кіптівського сільського голови Володимира Кучми, який подякував Програмі «U-LEAD з Європою» за значний внесок у модернізацію Центру надання адміністративних послуг та зазначив, що тепер у ЦНАП втілено нову модель надання послуг: швидкий, прозорий, доступний сервіс у зручних та комфортних умовах. Також Володимир Кучма зазначив що без підтримки своїх партнерів, соратників та друзів які присутні на цьому заході, зробити таку велику роботу, наслідки якої ми сьогодні бачимо, було б неможливо!

Після сільського голови вітав присутніх Мартін Хаґстрьом, Посол Швеції в Україні, який зазначив: «Довіра до місцевої влади – один з найважливіших показників успішності реформи децентралізації та ключова запорука процвітання громади. Отже, якість та доступність надання адміністративних послуг в багатьох випадках є тими критеріями, за якими жителі будуть формувати своє ставлення до місцевої влади та оцінювати її ефективність. Мені відомо, що Кіптівський ЦНАП буде надавати більше 100 видів адміністративних послуг, та, у випадку платних послуг, гроші будуть надходити до бюджету ОТГ. Я вважаю, що це гарний приклад використання інструментів реформи для розвитку громади. Мені приємно, що Швеція разом з ЄС та іншими донорами може долучитися до цієї справи».

Після вітального слова Володимира Кучми та гостей свята, було урочисто розрізано стрічку, яка ознаменувала собою початок роботи нового модернізованого Центру надання адміністративних послуг. Після чого всі присутні мали змогу ознайомитися з спектром послуг, які надають спеціалісти ЦНАПу.

Для жителів громади було організовано ряд цікавих заходів: квест для молоді, фотозона, змагання з армреслінгу, а для наймолодших гра «Лото всезнайок». Наостанок працівникам ЦНАПу та фахівцям громади, які пройшли спеціальний курс навчання, розроблений експертами програми «U-LEAD з Європою» було вручено сертифікати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь