A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Соціальні робітники Кіптівської громади отримали новеньки велосипеди від Народного депутата України Бориса Приходька

Дата: 02.04.2021 15:01
Кількість переглядів: 1554

      Кілька тижнів тому, на одній із зустрічей із Народним депутатом України Борисом Приходьком, від директора Центру надання соціальних послуг Кіптівської територіальної громади Галини Лось надійшло прохання придбати велосипеди для соціальних робітників. Адже, щоб обслужити підопічних, доставити їм необхідні товари, виконати їхні замовлення соціальним робітникам доводиться долати кілометри бездоріжжя й добряче крутити педалі і тому веломашини швидко зношуються.

        Довго чекати новий «транспорт» не довелось. Під час чергового візиту до Кіптівської громади, який відбувся 2 квітня, Борис Вікторович Приходько спільно із сільським головою Володимиром Володимировичем Кучмою передали 6 велосипедів соціальним робітникам.

        «Ще під час виборчої кампанії я зіткнувся із тою проблемою, що у соціальних робітників, поштарів та медиків відсутній будь який транспорт і вони змушені використрвувати свій власний. Крім того у цих необхідних селу професій - жіноче обличчя. Будь-якої пори року, за будь-якої погоди соціальні працівники виконують свою роботу - дарують літнім людям надію й турботу. Щоденно вони долають величезні відстані, а це велике фізичне навантаження. Тож, щоб робітникам соціальних служб було легше виконувати свої обов'язки, ми вирішили закупити і передати їм зручний та практичний транспорт - нові велосипеди», - пояснив своє рішення Борис Приходько.

         Тут же, біля приміщення сільської ради, незважаючи на дощову погоду, деякі соціальні робітниці їх і  випробували. «Легкий в ходу, зручний, і головне, що «жіночий» та ще з спеціальною корзинкою для продуктів. Враз можна домчати в будь який кінець села», – не приховували своїх емоцій соціальні робітниці.

      Тож, після випробування нового транспорту працівниці Центру надання соціальних послуг висловили щиру подяку  Борису Приходьку та сільській раді, адже на  їх обслуговуванні знаходиться 123 літніх людей, які щодня чекають допомоги та підтримки, тому мобільність у їх роботі має дуже велике значення та запевнили, що нові велосипеди дійсно значно полегшать їхнє життя, а також якість надання соціальних послуг у громаді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь