A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Кіптівська громада долучилась до міжнародної екологічної акції з озеленення планети

Дата: 12.04.2021 15:56
Кількість переглядів: 1123

Цього  року у світі стартував цікавий проект «Greening of the Planet»,  згідно якого у 100 країнах  планується висадження 1 000 000 дерев. Приєдналась до нього і наша держава. Його ціль – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами.

Ініціатором цього проекту в Кіптівській територіальній громаді стала група компаній «Агротрейд», які й надали частину посадкового матеріалу, також долучились до цієї важливої акції й лісівники, ДП «Остерський лісгосп» надали декоративні кущі та дерева.

Відповідно у  п’ятницю 9 квітня працівники Кіптівської сільської ради  взяли активну участь у реалізації вищезазначеного проекту на території нашої громади.  Загалом було висаджено близько 40 дерев,  серед яких плодові дерева, які в майбутньому будуть не тільки виділяти такий важливий для нашої планети кисень, а й радуватимуть смачними фруктами жителів громади. Також було висаджено близько 40 дерев «Туї західної»  біля амбулаторії в Кіптях, а також біля пам’ятника невідомому солдату.

«Ця акція є надзвичайно корисною як для сьогодення, так і для майбутнього. Дуже приємно, що її масштаби стрімко розширюють. Маю надію, що цей захід змінить ставлення людей до навколишнього середовища і змусить їх думати про майбутнє», - зазначила кураторка акції Наталія Орел.

Це вдалий приклад, коли людина усвідомлює свою відповідальність за майбутнє своєї планети та своїх нащадків, сподіваємось стане доброю традицією і в наступні роки.

Наостанок кожне дерево було зареєстровано на сайті проєкту «Greening of the Planet».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь