A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Про координаційну раду з  питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми

Дата: 08.07.2019 09:06
Кількість переглядів: 475

УКРАЇНА

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

08 липня  2019 року                      с. Кіпті                                            № 47

 

Про координаційну раду з  питань

запобігання та протидії домашньому

насильству і насильству за ознакою

статі та протидії торгівлі людьми

 

Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» від 7 грудня 2017 року № 2229, п.п.23, 25 Постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 р. № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», Постанови від 24 лютого 2016 р. № 111 «Про затвердження Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року» з метою забезпечення міжвідомчої співпраці щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком сільської ради вирішив:

1.Утворити  координаційну раду щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству  за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та протидії торгівлі людьми (далі –координаційна рада) у складі згідно з додатком 1.

2.Затвердити Положення про координаційну раду, що додається.

( додаток 2.)

3.Відповідальність за координацію діяльності структурних підрозділів Кіптівської сільської ради щодо здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми покласти на заступника сільського голови з фінансово-економічних та соціальних питань Корогод Ірину Іванівну.

4.Визначити начальника служби у справах дітей сільської ради Бриль Ольгу Михайлівну відповідальною за роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства.

5.Відділу культури, сім’ї, молоді та спорту сільської ради ( Дубик І.В.), відділу освіти сільської ради (Пузирному С.С.), службі у справах дітей (Бриль О.М.), спеціалісту 1 категорії по роботі з сім’ями, дітьми та молодю ( Ткаченко М.Д.), директору Центру надання соціальних послуг сільської ради ( Лось Г.А.), старостам населених пунктів сільської ради: Лось В.М., Шрамченко Т.М., Грузд С.І., Грищенко Л.О., Додатко І.В, забезпечити надання допомоги і захист постраждалим особам, зокрема дітям, від домашнього насильства  і насильства за ознакою статі, а також проведення роботи з кривдниками відповідно до Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків».

6.Старости населених пунктів Кіптівської сільської ради  є персонально відповідальними за забезпечення своєчасного та ефективного вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території підпорядкованих населених пунктів.

7. Рішення виконавчого комітету сільської ради № 01 від 21.01.2019 року «Про координаційну раду з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.» визнати таким, що втратило чинність.

8.Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Кучму В.В.

 

 

Сільський голова                                                                           В. КУЧМА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь