A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

14 травня 2021 року о 10:30 год. відбудеться засідання 6 сесія VIIІ скликання Кіптівської сільської ради у залі засідань сільської ради

Дата: 30.04.2021 16:30
Кількість переглядів: 473


          

                             УКРАЇНА                               

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 квітня 2021 рік                                      с. Кіпті                                        № 34

 Про скликання

 6 сесії 8 скликання

 

Відповідно до ст. 42,  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

 І. Скликати шосту сесію восьмого скликання  14 травня 2021 року 0 10 год. 30 хв. у  залі засідань Кіптівської сільської ради.

  ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про виконання сільського бюджету Кіптівської сільської ради за 1 квартал 2021 року .
  2. Про виконання  Програми соціально-економічного розвитку за 1 квартал 2021 року
  3. Про затвердження Програми  «Фінансового забезпечення нагородження відзнаками Кіптівської сільської ради та  відзначення пам’ятних дат, історичних подій, культурних заходів, ювілеїв та вшанування видатних людей  Кіптівської сільської ради на 2021 рік» у новій редакції.
  4. Про внесення змін до Програми «Фінансової підтримки закладів охорони здоров’я на 2021 рік».
  5. Про внесення змін до Програми «Забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Кіптівської сільської ради на 2021 рік».
  6. Про внесення змін до  Програми «Благоустрій території Кіптівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік».  
  7. Про внесення змін до Програми «Проведення нормативної  грошової  оцінки         земель населених пунктів Кіптівської сільської ради, розробку проектів землеустрою на території Кіптівської сільської ради на 2021 рік».
  8. Про затвердження Програми «Попередження дитячої безпритульності та бездоглядності та розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування в Кіптівській територіальній громаді».
  9. Про затвердження Програми «Пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Кіптівської сільської територіальної громади на 2021 рік»
  10. Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2021 рік та порядку відшкодування коштів за надані пільги з послуг зв’язку.
  11. Про внесення змін до структури та загальної чисельності закладів культури Кіптівської сільської ради.
  12. Про внесення змін до Програми Соціально-економічного розвитку сільської ради на 2021  рік.
  13. Про надання іншої субвенції бюджету Кіптівської сільської територіальної громади до бюджету Чернігівської обласної ради в 2021 році
  14. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року № 132-3/VIIІ   "Про бюджет Кіптівської сільської територіальної громади на 2021 рік".
  15. Про затвердження розпоряджень секретаря сільської ради.
  16. Про надання згоди на прийняття у власність Кіптівської сільської ради майна, що належить до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Чернігівського району.
  17. Про затвердження договорів укладених сільським головою від імені сільської ради.
  18. Про виключення об’єктів та включення нового об’єкта  до Переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної  громади Кіптівської сільської ради, які можуть бути приватизовані у  2021 році.
  19. Про затвердження Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади Кіптівської сільської ради, яке може бути передане в оренду у 2021 році без аукціону.
  20. Про включення нового об’єкту до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної  громади Кіптівської сільської ради, яке може бути  передане в оренду у 2021 році на аукціоні.
  21. Про затвердження  виключення об’єктів та включення нових об’єктів до  Переліку об’єктів комунальної власності  територіальної  громади Кіптівської сільської ради на 2021 рік.
  22. Про встановлення розміру орендної плати орендарям на території Кіптівської сільської ради за межами населених пунктів від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
  23. Про встановлення розміру орендної плати орендарям на території Кіптівської сільської ради в межах населених пунктів від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
  24. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Олбин  Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  25. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок не переоформлених паїв з подальшою передачею їх в користування  на умовах оренди ТОВ «Гетьманське» загальною площею 22,6755 га за межами н.п.с. Надинівка  Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  26. Затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 30 га в комунальну власність для громадських пасовищ за межами н.п. Гальчин  Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  27. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок в комунальну власність для громадських пасовищ за межами н.п. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  28. Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок земель запасу та резервного фонду на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель комунальної власності Кіптівської сільської ради, призначених для продажу права оренди  на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.
  29. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Кіптівської сільської ради, призначених для продажу права оренди  на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.
  30. Надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території Кіптівської сільської ради.
  31. Надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,02 га Кіптівській сільській раді для розміщення, експлуатації та обслуговування будівлі водонапірної башні в с. Прогрес на території Кіптівської сільської ради.
  32. Надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,5 га Кіптівській сільській раді на якій розміщені будівлі Кіптівської школи за адресою с. Кіпті, вул. Слов’янська, 33 на території Кіптівської сільської ради.
  33. Затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки кадастровий номер в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в оренду строком на 25 років гр. Прокопенко Діані Анатоліївні  в межах с.Вовчок на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  34. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Легенченко Олександрі Олександрівні із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  35. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Журавель Валентині Іванівні (1/2 частки), гр. Савенко Людмилі Іванівні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської ½ /сільської ради Чернігівської області.
  36. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сластній Ользі Миколаївні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  37. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Янко Олександру Володимировичу із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  38. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Янішевській Людмилі Григорівні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  39. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Цибенко Ніні Іванівні із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  40. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кислій Любові Володимирівні із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  41. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Медвідю Василю Степановичу із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  42. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Веремейчик Наталії Трохимівні із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  43. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Плющ Катерині Олексіївні із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  44. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Федюк Світлані Іванівні із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  45. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Галюк Миколі Олександровичу із земель колишнього КСП «ім. Щорса» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  46. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Прохоренко Юрію Володимировичу із земель колишнього КСП «ім. Щорса» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  47. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Веремейчик Ользі Григорівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  48. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ганич Михайлу Васильовичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  49. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Горовому Григорію Савичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  50. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Загребельній Тетяні Іванівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  51. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ланько Марії Дмитрівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  52. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ольховик Ніні Андріївні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  53. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Павлусенко Катерині Іванівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  54. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Тимошенко Миколі Васильовичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  55. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Циба Володимиру Івановичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  56. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Пекуру Петру Петровичу із земель колишнього КСП «Агрофірма ім. Розумовського» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  57. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лепесі Миколі Петровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Кіптівської сільської Чернігівської області.
  58. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Череді Петру Петровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2416 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Кіптівської сільської Чернігівської області.
  59. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кривицькому Миколі Сергійовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Кіптівської сільської Чернігівської області.
  60. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пильгун Ганні Антонівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Кіптівської сільської Чернігівської області.
  61. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шуляку Сергію Олексійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Кіптівської сільської Чернігівської області.
  62. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Богдан Валентині Степанівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Кіптівської сільської Чернігівської області.
  63. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лавренко Богдану Петровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Кіптівської сільської Чернігівської області.
  64. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шевчук Тамарі Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1732 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Кіптівської сільської Чернігівської області.
  65. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Максьом Марії Яківні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Надинівка Кіптівської сільської Чернігівської області.
  66. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яцухненко Вадиму Петровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Кіптівської сільської Чернігівської області.
  67. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Журбі Василю Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської Чернігівської області.
  68. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Колесниченку Олесандру Володимировичу, Марусич Вірі Василівні, Журбі Ксенії Василівні, Колесниченко Ніні Григорівні, Колесниченку Василю  Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської Чернігівської області.
  69. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рябко Любові Михайлівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської Чернігівської області.
  70. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охман Валентині Іванівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  71. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степаненко Ніні Василівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  72. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономаренку Анатолію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,2000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  73. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чух Артему Івановичу для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівської області.
  74. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чух Світлані Михайлівні для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівської області.
  75. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Губар Світлані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,8500 га, розташованої за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області.
  76. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошу Андрію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області.
  77. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  78. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбачу Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  79. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук Тетяні Валентинівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  80. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченку Денису Руслановичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Красилівка Чернігівської області.
  81. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міклюсевич Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,8349 га, розташованої за межами населеного пункту с. Красилівка Чернігівської області.
  82. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даниленко Юрію Леонідовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  83. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Миколі Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  84. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравченко Тамарі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  85. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Володимиру Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  86. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Андрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  87. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитренку  Степану Петровичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, розташована в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівської області.
  88. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибі Наталії Віталіївні для ведення особистого селянського господарства площею 1,6000 га, розташована в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівської області.
  89. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шурхалу Андрію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, розташована в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівської області.
  90. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рубан Євгенію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами населеного пункту с. Чемер Чернігівської області.
  91. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рубан Катерині Віталіївні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами населеного пункту с. Чемер Чернігівської області.
  92. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошенку Віталію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,5810 га, розташована за межами населеного пункту с. Чемер Чернігівської області.
  93. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пісоцькій Любові Василівні для індивідуального садівництва площею 0,0923 га, розташованої в межах населеного пункту с. Гайове Кіптівської сільської ради  Чернігівської області.
  94. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Баран Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  95. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Гольник Світлані Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  96. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Гамолі Володимиру Федосійовичу та Деряза Галині Федосіївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  97. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Брей Ольга Михайлівна для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  98. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Коваленко Оксані Олександрівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  99. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Силенко Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  100. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Склярець Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  101. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Червяк Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  102. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Волеваха Любові Григорівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  103. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Сичевській Галині Василівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  104. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Подкуру Михайлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  105. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Іванченко Вірі Петрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  106. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Махаєвій Валентині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  107. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Лещеко Павлу Олексійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  108. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Симановському Володимиру Григоровичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  109. Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,075 га гр. Селіній Василині Купріянівні в межах н. п. с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області .
  110. Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,08 га гр. Резніченко Ніні Андріївні в межах н. п. с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області .
  111. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Отрошку Анатолію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Чернігівської області.
  112. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна у власність гр. Бойко Миколі Костянтиновичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка, Чернігівської області.
  113. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренко Вікторії Григорівни для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Кіптівська сільської ради.
  114. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салогуб Ірині Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Кіптівська сільської ради.
  115. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербакову Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Красилівка Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  116. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Повх Анастасії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Красилівка Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  117. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дайнеко Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  118. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дайнеко Оксані Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  119. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковбасі Михайлу Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,14 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  120. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лук’яненко Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  121. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Михайленко Віталію Григоровичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  122. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Добридень Евеліні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  123. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гудиму Володимиру Іллічу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,55 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Чернігівської області.
  124. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінчук Ользі Олексіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  125. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лепесі Петру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,27 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Чернігівської області.
  126. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іскра Василю Анатолійовичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин Чернігівської області.
  127. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Герасимовій Ларисі Іванівни для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  128. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринь Наталії Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  129. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ромашину Петру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,33 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  130. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пугачову Максиму В’ячеславовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,78 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівської області.
  131. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дудак Любові Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,075 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  132. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скачок Людмилі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,32 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  133. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,60 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Чернігівської області.
  134. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Балика Катерині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,22 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  135. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Божок Миколі Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,85 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  136. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Журба Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,23 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  137. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Журба Ксенії Василівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  138. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кобижчі Юлії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  139. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колісниченко Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,22 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  140. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мацко Наталії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,18 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  141. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скачок Людмилі Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  142. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошенко Юлії Миколаївн для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,55 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  143. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Позняк Галині Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  144. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузирному Станіславу Семеновичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  145. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Надії Микитівні для ведення садівництва  орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  146. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чуб Владиславу Олександровичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Самійлівка Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  147. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Костинській Марії Олександрівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Димерка Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  148. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Митко Світлані Леонідівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,09 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Чернігівської області.
  149. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Митко Світлані Леонідівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Чернігівської області.
  150. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даниленко Валентині Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  151. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Циба Тамарі Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  152. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленко Галині Григорівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  153. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленко Галині Григорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,65 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  154. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безкровному Роману Михайловичу для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  155. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мухіній Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,54 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  156. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пильгун Ганні Антонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  157. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мілліончиковій Ірині Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  158. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даниленко Валентині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, орієнтовною площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  159. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гривко Віталію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області.
  160. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривенко Віктору Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області.
  161. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривенко Василю Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області.
  162. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривенко Любові Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області. Використано право.  
  163. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченку Володимиру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області. Використано право.  
  164. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташуку Івану Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області. Використано право.
  165. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Тетяні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівської області. Використано право.
  166. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тетерук Інні Андріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  167. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бокач Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  168. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  169. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Світлані Євдокимівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  170. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Петру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  171. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пецій Назарію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  172. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хряпа Ганні Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  173. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковець Миколі Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  174. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковець Роману Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  175. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчук Катерині Олексіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  176. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравчук Михайло Миколайович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  177. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єременко Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  178. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єременко Михайлу Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  179. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карась Віті Михайлівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  180. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карась Валерію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  181. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карась Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  182. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карась Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  183. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карась Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  184. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирей Ніні Феодосіївні  для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  185. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  186. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  187. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бокач Любові Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  188. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучма Наталії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  189. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кисла Катерина Дмитрівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  190. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кіктенко Людмила Володимирівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  191. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мироненко Алла Григорівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  192. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Валентина Василівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  193. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тупик Парасковія Карпівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  194. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мироненко Григорій Васильович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  195. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подкур Катерина Григорівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  196. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Кампанець Валентині Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  197. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Бокач Миколі Григоровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  198. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Петрівській Інні Олексіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  199. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Силенко Івану Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  200. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Савенко Галині Василівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  201. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Белім Петру Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  202. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Белім Сергію Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  203. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Савенко Олексію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  204. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Савенко Ганні Василівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  205. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Старицькій Катерині Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  206. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Хрулін Олександру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  207. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Бокач Катерині Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  208. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Савенко Марії Федорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  209. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Компанець Миколі Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  210. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Примак Марії Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  211. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Кислому Володимиру Даниловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  212. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.. Кислій Ганні Іванівнідля ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівської області.
  213. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дейнеко Людмилі Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,9 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Шпаків Чернігівської області.
  214. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крутько Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,9 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Шпаків Чернігівської області.
  215. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солов’ян Ніні Антонівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,9 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Шпаків Чернігівської області.
  216. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Олегу Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  217. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Ларисі Валентинівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  218. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Ірині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  219. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  220. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Владиславу Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  221. Інші питання  

ІІІ. Запросити на шосту сесію восьмого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, начальника Служби у справах дітей, директора Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

Сільський голова                                                                            Володимир КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь