A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Привітання голови Кіптівської територіальної громади до Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги

Дата: 08.05.2021 09:34
Кількість переглядів: 839

8 і 9 травня 2021 року українці, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначають День пам’яті і примирення та 76-ту  річницю Перемоги у Другій світовій війні

У цей святковий день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
У цей урочистий день ми схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних операціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, так і не побачив своїх ненароджених дітей.
Вічна їм, світла пам’ять.
Перемога здобувалась неймовірно дорогою ціною: війна поглинула мільйони людських життів, перетворила на суцільні руїни міста й села. Смерть та розруха прийшли тоді на нашу землю, знедолили кожну родину, залишаючи по собі біль 
за багатомільйонними втратами .
На жаль, з року в рік учасників Другої світової війни залишається все менше, а тому кожен українець зобов’язаний пам’ятати про самопожертву,  на яку йшли захисники Батьківщини  заради майбутнього покоління. Пам’ятати про  непохитну стійкість та велику сили духу нашого народу.
Вже давно відгриміла та війна, після якої мирне життя набрало обертів. Та сьогодні, через 76  років від дня Великої Перемоги народ України знов захищає здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм як в роки Другої світової війни.
Шановні ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, 
солдатські вдови!
День Перемоги – свято, яке всіх згуртовує. Це світлий день всіх поколінь, він об’єднує батьків та дітей, ветеранів та молодь, всіх мешканців нашої громади.
З нагоди Дня Перемоги бажаю вам добра та злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, нехай  ніколи не згасає надія на щасливе майбутнє нашої країни. Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть ваші онуки, хай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі  повняться достатком!
    Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам!
 Честь і слава живим героям!
З повагою, 
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь