A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

20 серпня 2021 року о 10:00 год. відбудеться засідання 9 сесії VIIІ скликання Кіптівської сільської ради у залі засідань сільської ради

Дата: 09.08.2021 16:11
Кількість переглядів: 423

 
   

 

 

                            УКРАЇНА                               

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

09 серпня  2021 рік                                                 с. Кіпті                                        № 75

                                                                   

Про скликання

9 сесії 8 скликання

 

Відповідно до ст. 42,  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

 І. Скликати дев’яту сесію восьмого скликання  20 серпня  2021 року 0 10 год. 00 хв. у  залі засідань Кіптівської сільської ради.

  ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про  виконання Програми соціально-економічного розвитку сільської ради за 1 півріччя 2021 року.
  2. Про  виконання  сільського бюджету Кіптівської сільської ради за  перше півріччя 2021 року.
  3. Про затвердження Стратегії розвитку Кіптівської територіальної громади на 2021-2027 роки.
  4. Про затвердження висновку Фінансового відділу виконавчого комітету Кіптівської сільської ради про вільний залишок коштів
  5. Про затвердження висновку Фінансового відділу виконавчого комітету Кіптівської сільської ради про перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету за підсумками  семи місяців.
  6. Про надання іншої субвенції з бюджету Кіптівської сільської територіальної громади у 2021 році.
  7. Про затвердження  Програми «Підтримка членів сімей загиблих учасників АТО та ООС на 2021  рік».
  8.  Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку сільської ради на 2021 рік.
  9. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року № 132-3/VIIІ   "Про бюджет Кіптівської сільської територіальної громади на 2021 рік" (200-4/VIIІ) ,(377-5/VIII) (506-6/VIII),(687-7/VIII) (804-8/VIII).
  10. Про  внесення змін до Мережі розпорядників і одержувачів коштів місцевого бюджету  на 2021 рік.
  11. Про умови оплати праці сільського голови Кучми В.В.
  12. Про  умови оплати праці заступника сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради В.М.Грищенка.
  13. Про умови оплати праці  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Корогод І.І.
  14. Про умови оплати праці  секретаря сільської ради Кучми В.М.
  15. Про умови оплати праці  старости  села Вовчок    Лось В.М.
  16. Про умови оплати праці старости  с. Гайове, с. Димерка, с. Савинка. с. Олбин, с. Борсуків, с. Самійлівка Грищенко Л.О.
  17. Про умови оплати праці старости с. Прогрес Додатко І.В.
  18. Про умови оплати праці старости с. Красилівка, с. Надинівка, с. Шпаків Пилипенко Н.М.
  19.  Про присвоєння рангу старості с. Новий шлях, с. Розівка Борисенко І.І.
  20. Про умови оплати праці старости с. Новий Шлях, с. Розівка Борисенко І.І.
  21. Про присвоєння рангу старості с. Підлісне Чигринець С.М.
  22. Про умови оплати праці старости с. Підлісне Чигринець С.М.
  23. Про присвоєння рангу старості с. Чемер Тарасюк П.І.
  24. Про умови оплати праці старости с. Чемер Тарасюк П.І.
  25. Про присвоєння рангу старості с. Хрещате, с. Гальчин Подкур К.Г.
  26. Про умови оплати праці с. Хрещате, с. Гальчин Подкур К.Г.
  27. Про затвердження договорів, укладених сільським головою від імені сільської ради.
  28. Про затвердження розпоряджень сільського голови.
  29. Про затвердження актів приймання-передачі майна медичних закладів зі спільної власності територіальних громад міста, сіл Чернігівського району  у комунальну власність Кіптівської сільської ради.
  30. Про приймання  кошторисної документації та експертного звіту до неї.
  31. Про включення нових об’єктів до Переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Кіптівської сільської ради на 2021рік.
  32. Про включення нового об’єкту до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Кіптівської територіальної громади, яке може бути передане в оренду у 2021 році на аукціоні.
  33. Про  внесення змін  до  Положення  про Кіптівську публічну центральну бібліотеку з філіями в селах Борсуків, Вовчок, Кіпті, Новий Шлях, Олбин, Підлісне,Хрещате, Чемер,  Красилівка, Надинівка  Кіптівської сільської ради
  34. Про внесення змін до рішення сесії № 811-8/VIII від 13 липня 2021 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (проектних польових шляхів) з подальшою передачею їх в користування на умовах оренди строком на 20 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Кіпті» із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою, щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для продажу на аукціоні за межами н.п. Вовчок Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій з земель  комунальної власності за межами н.п. Прогрес Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій з земель  комунальної власності за межами с. Кіпті Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  38. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  визначення меж земельної ділянки на якій розміщена нежитлова будівля в с. Вовчок, по вул. Незалежності,буд.69-б, на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  39. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відведення) меж земельних ділянок в користування на умовах оренди ПП «Агротрейд-Красилівка» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва проектно-польових доріг, орієнтовною площею 73,0 га за межами с. Підлісне на території Кіптівської сільської ради.
  40. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відведення) меж земельних ділянок в користування на умовах оренди ТОВ «Чернігів-Агроенерджи» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва проектно-польових доріг, орієнтовною площею 85,0 га за межами с. Надинівка на території Кіптівської сільської ради.
  41. Про надання дозволу ТОВ «ЛеАгро» на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок невитребуваних паїв площею 13,78 га, із земель колишнього  КСП «ім. Щорса» яка знаходиться за межами населеного пункту с. Надинівка Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в с. Олбин на території Кіптівської сільської ради.
  43. Затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з «для ведення особистого селянського господарства» на «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та допоміжних операцій» гр. Богачевський Вячеславу Віталійовичу площею 2,0000 га знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті, Кіптівської сільської Чернігівської області.
  44. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Державному підприємству «Остерське лісове господарство» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг площею – 1,3000 га в межах населеного пункту с. Вовчок, вул. Космонавтів, 24, на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  45.  Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Державному підприємству «Остерське лісове господарство» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг площею – 6,0000 га  за межами  с. Вовчок,  площею – 20,0000 га за межами села Гайове, площею – 15, 0000 га  за межами с. Гайове на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  46. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Єськіну Едуарду Михайловичу із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  47. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Силенко Олександру Васильовичу із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  48. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Левченко Борису Дмитровичу 1/3 частки, Кондратенко Валентині Дмитрівні 1/3 частки, Данченко Олександрі Дмитрівні 1/3 частки із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  49. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Янку Юрію Костянтиновичу 1/3 частки, Янку Євдокії Андріївні 1/3 частки, Янку Костянтину Костянтиновичу 1/3 частки із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  50. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Подкур Михайлу Петровичу із земель колишнього КСП «Чевона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  51. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Прогресівської сільської ради від 20.04.2000 р. «Про  надання безкоштовно в приватну власність гр. Шурхалу Івану Васильовичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1777 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської Чернігівської області.
  52. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Христевич Валентині Василівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Кіптівської сільської Чернігівської області.
  53. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бойко Марії Петрівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської Чернігівської області.
  54. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бойко Петру Івановичу, Бойко Ользі Петрівні, Бойко Сергію Петровичу, Бойко Вірі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської Чернігівської області.
  55. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кобижчі Вірі Петрівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1914 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Кіптівської сільської Чернігівської області.
  56. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Безкровному Вадиму Васильовичу, Безкровній Ніні Петрівні, Безкровному Василю Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської Чернігівської області.
  57. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мироновій Любові Іванівні, Миронову Василю Миколайовичу, Мироновій Вікторії Василівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Кіптівської сільської Чернігівської області.
  58. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пожарській Надії Валентинівні (2/3 частки), Пожарському Миколі Сергійовичу (1/3 частки), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне, Кіптівської сільської Чернігівської області.
  59. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузовій Катерині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,4870 га, розташована в межах населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  60. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лупій Анатолію для ведення особистого селянського господарства площею 0,4500 га, розташована за межами населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  61. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Охману Віталію Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, розташована за межами населеного пункту с. Вовчок Чернігівської області.
  62. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Патук Наталії Петрівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,2260 га, розташованої с. Кіпті Чернігівської області.
  63. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шуляк Олені Григорівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,2090 га, розташованої с. Кіпті Чернігівської області.
  64. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Орел Олегу Васильовичу для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої с. Кіпті Чернігівської області.
  65. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куксач Сергію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами с. Кіпті Чернігівської області.
  66. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучма Любові Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами с. Кіпті Чернігівської області.
  67. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Повх Анастасії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами с. Красилівка Чернігівської області.
  68. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербакову Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами с. Красилівка Чернігівської області.
  69. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соловей Володимиру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами с. Надинівка Чернігівської області.
  70. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черепан Світлані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами с. Надинівка Чернігівської області.
  71. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Черепан Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами с. Надинівка Чернігівської області.
  72. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пугачову Максиму В’ячеславовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,7800 га, розташована с. Новий Шлях Чернігівської області.
  73. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чубу Владиславу Олександровичу для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташована с. Самійлівка Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  74. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левченку Роману Ігоровичу для індивідуального садівництва площею 0,0929 га, розташована с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  75. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фер Світлані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,3500 га, розташована за межами с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  76. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пархоменко Оксана Валеріївна для ведення особистого селянського господарства площею 1,00 га, розташована за межами с. Чемер Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  77. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Балика Катерині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,2200 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  78. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пецію Назарію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташована за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  79. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Журбі Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,2254 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівської області.
  80. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Мариненко Людмилі Петрівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба  на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  81. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Дерев’янко Валентині Андріївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «ім. Щорса» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  82. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Коломієць Тетяні Василівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  83. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Надточій Івану Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  84. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Сілко Василю Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  85. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Гарбар Тамарі Миколаївні ½ частки, Касьян Світлані Миколаївні ½ частки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  86. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Сташук Ользі Михайлівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Чернігівської області.
  87. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панамар Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.АТО.
  88. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузирній Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівського району Чернігівської області.
  89. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шурхал Івану Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гальчин Чернігівського району Чернігівської області.
  90. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирей Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,75 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  91. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пелех Дмитру Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер, Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  92. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карась Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер, Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  93. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трутень Олені Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Чернігівського району Чернігівської області.
  94. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташук Валентині Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Чернігівського району Чернігівської області.
  95. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зуб Роману Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Чернігівського району Чернігівської області.
  96. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вакуленко Людмилі Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,06 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Чернігівського району Чернігівської області.
  97. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трутень Володимиру Васильовичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Чернігівського району Чернігівської області.
  98. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Ніні Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Чернігівського району Чернігівської області.
  99. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорош Наталії Григорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,60 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Чернігівського району Чернігівської області.
  100. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лісова Ніна Олексіївна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Чернігівського району Чернігівської області.
  101. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кононов Анатолій Анатолійович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,1 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Чернігівського району Чернігівської області.
  102. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташук Петру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівського району Чернігівської області.
  103. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаленко Володимиру Анатолійовичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Чернігівського району Чернігівської області.
  104. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменко Оксані Юріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Чернігівського району Чернігівської області.
  105. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ященко Наталія Анатоліївна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Чернігівського району Чернігівської області.
  106. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кот Сергію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Чернігівського району Чернігівської області.
  107. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цаленко Юрію Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівського району Чернігівської області.
  108. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шустик Володимиру Олексійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівського району Чернігівської області.
  109. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шустик Олексію Юхимовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею площею 0,2500 га,та для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, які знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівського району Чернігівської області.
  110. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Висоцькій Євдокії Петрівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівського району Чернігівської області.
  111. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цаленко Юрію Григоровичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівського району Чернігівської області.
  112. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шустик Володимиру Олексійовичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Чернігівського району Чернігівської області.
  113. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Халімон Олені Володимирівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,11 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин Чернігівського району Чернігівської області.
  114. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кабанюк Вероніка Василівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Чернігівського району Чернігівської області.
  115. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Ользі Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  116. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Петру Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  117. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Марії Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  118. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Геворкян Катерині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  119. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Геворкян Зінаїді Анушаванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,44 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  120. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Геворкян Анушавану Єрвандовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Чернігівського району Чернігівської області.
  121. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бакуменко Миколі Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,60 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  122. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бикова Марії Федорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  123. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Доценко Наталії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  124. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Звон Олександру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,0 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  125. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миронова Вікторія Василівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  126. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимошенко Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  127. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каплун Наталії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  128. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каплун Олексію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  129. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каплун Олексію Дмитровичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  130. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Митько Тетяні Степанівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  131. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тимошенко Ользі Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  132. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самойленко Валерію Анатолійовичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,06 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  133. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мацько Григорію Миколайовичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  134. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шайтанова Тетяні Іванівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  135. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горовенко Світлані Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  136. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горовенко Світлані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  137. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Копаниця Тетяні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  138. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кулик Ользі Профанівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,19 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  139. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбаченко Наталії Григорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  140. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шайтанову Віталію Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  141. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербак Карині Валеріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  142. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дмитренко Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,70 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Чемер Чернігівського району Чернігівської області.
  143. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борисенко Лілії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Чернігівського району Чернігівської області.
  144. Про припинення рішення Кіптівської сільської ради від 17 грудня 2019 року № 1492-45/VII, «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Шевченку Олегу Геронтійовичу із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства орієнтовною   площею 2,00 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок».
  145. Про вилучення земельної ділянки з користування гр. Селюченко Віктора Миколайовича, площею 0,17 га в с. Новий Шлях. 

 

 

ІІІ. Запросити на дев’яту  сесію восьмого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, начальника Служби у справах дітей, директора Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

 

 

Сільський голова                                                                                                         Володимир  КУЧМА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь