A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Відбулась традиційна серпнева конференція освітян Кіптівської територіальної громади

Дата: 30.08.2021 10:05
Кількість переглядів: 373

         Вже традиційним атрибутом перед початком кожного навчального року освітяни збираються разом, аби підбити підсумки року минулого та визначити пріоритети розвитку освітянської галузі на рік прийдешній.

       Цьогоріч освітяни Кіптівської територіальної громади зібрались на серпневу конференцію у центральному будинку культури у селі Кіпті. Оскільки проходила конференція незабаром після святкування 30-ї річниці Незалежності України та 6-ї річниці Кіптівської територіальної громади проходила у форматі «Здобутки, виклики та перспективи освітянської галузі»

        Відкривали конференцію патріотичним танцем «Моя Україна у світі єдина» учасники дитячого танцювального колективу «Веселі черевички» із Хрещатого. Після чого присутні мали змогу переглянути фільм «Освіта незалежної України – 30 років позаду».

        У своєму вітальному слові голова Кіптівської територіальної громади Володимир Кучма зазначив: «Кіптівська територіальна громада від першого свого року існування визначила своїм пріоритетом саме освіту, адже це її майбутнє і у це майбутнє за ці шість років ми намагались вкласти максимум ресурсів для того аби створити дійсно сучасне та безпечне освітнє середовище. Ми всі пам’ятаємо минулорічні виклики – пандемія, дистанційне навчання, корегування планів. Але нам удалося спільними зусиллями все організувати таким чином, щоб виховний і навчальний процес був неперервним. Тож насамперед бажаю у новому навчальному році всім учасникам освітнього процесу здоров’я, успіхів, наснаги та безмежного оптимізму»

         Привітала всіх присутніх від Управління якості освіти у Чернігівській області головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Тетяна Потапова, наголосивши при цьому на важливості співпраці між Управлінням та закладами освіти та органами місцевого самоврядування у забезпеченні наданні якісних освітніх послуг а також подарувала друге видання збірки методичних рекомендацій до побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі загальної середньої освіти під назвою “Абетка для директора”

         Тетяна Вовнянко – заступник голови профспілки працівників освіти громади побажала присутнім успішного початку нового навчального року, достойної оплати праці та уваги з боку держави.

         Про головні досягнення, виклики та перспективи розвитку освіти Кіптівської громади розповів у своєму виступі начальник відділу освіти Станіслав Пузирний. Серед пріоритетів визначив формування спроможної освітньої мережі громади, підвищення професійної майстерності педагогів, подальше удосконалення матеріально-технічної бази закладів освіти та впровадження реформи шкільного харчування, як основних передумов до надання якісних освітніх послуг у громаді.

          По закінченню офіційної частини конференції для її учасників із художніми номерами виступили найбільш талановиті освітяни та вихованці закладів з піснями та танцями. Отримавши заряд позитиву освітяни продовжили свою роботу у передметних секціях на базі Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де і було обговорено практичні кроки до реалізації освітніх державних стандартів.

       Тож зичимо нашим освітянам натхнення та наснаги для втілення всіх ідей і планів!

Станіслав Пузирний


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь