A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День адміністратора та дев’яту річницю створення центрів надання адміністративних послуг відзначив колектив Кіптівського Центру надання адміністративних послуг.

Дата: 08.09.2021 08:47
Кількість переглядів: 367

День адміністратора центру надання адміністративних послуг – професійне свято, яке в Україні відзначають 6 вересня. У 2019 році працівники багатьох ЦНАП вперше святкували його неофіційно, бо указ про його встановлення був затверджений Кабінетом Міністрів України лише у травні 2021 року. Хоча вже близько десяти останніх років роль адміністраторів у системі забезпечення функціонування сервісної держави зростає надзвичайно швидко.

«Я щиро вітаю наш чудовий колектив із професійним святом. Приємно візначити професійність та злагоджену роботу наших фахівців ЦНАПу,  адже ваш колектив та ваша робота є своєрідним обличчям нашої громади. Й одним із найважливіших показників якості вашої роботи є, перш за все, відсутність черг та задоволені обличчя відвідувачів, багато у чому саме завдяки вам зростає рівень довіри громадян до влади,   а значить ми крок за кроком будуємо безпечну, сучасну європейську громаду орієнтовану на потреби її жителів», – наголосив Кіптівський сільський голова Володимир Кучма, вітаючи колектив ЦНАПу та із нагоди свята вручив працівникам ЦНАПу Почесні Грамоти, Подяки сільського голови, а також пам’ятні подарунки.

Зазначимо, що у ЦНАПі Кіптівської сільської ради працює 11 працівників, серед яких 7 працівників надає послуги у віддалених селах громади. Також в приміщенні Центру надання адміністративних послуг послуги надають представники Пенсійного фонду, Центру зайнятості та працівники Центру первинної правової допомоги.

Загалом Центр надання адміністративних послуг Кіптівської сільської ради обслуговує всю територіальну громаду та у деякій мірі жителів сусідніх громад. Зокрема, із  початку цього року у ЦНАПі прийнято та опрацьовано вже більше семи тисяч адміністративних послуг. Разом із тим працівники Центру постійно удосконалюють свій професійний рівень та якість надання послуг, яких зараз вже є 127,  зокрема для  уникнення черг, запроваджено реєстрацію громадян на прийом через Viber, а також через офіційний веб-сайт та по телефону. Для створення максимальної зручності обслуговування заявників, у Центрі поступово розширюється, удосконалюється робота та збільшується перелік адміністративних послуг та документів, які можна отримати за принципом «єдиного вікна» в одному приміщенні Центру надання адміністративних послуг.

Тож крок за кроком, розбудовуючи систему надання адміністративних послуг,  будуємо сучасну громаду, орієнтовану на потреби громадян!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь