A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Наказ про призов громадян на строкову військову службу в жовтні-грудні 2021 року

Дата: 14.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 737

 

    •    ОБОРОНИ   УКРАЇНИ

Н А К А З

 

начальника Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

 

 

30.08.2021                                                м. Чернігів                                         №50

 

 

Про призов громадян на строкову

військову службу  в жовтні – грудні 2021 року

 

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.1992 року №2232 – ХІІ (зі змінами), Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» від 24.02.2021 року №71/2021, Положення про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу  та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2002 року № 352 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 року № 100), Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня  2016 року №921 (зі змінами), з метою організованого проведення призову і забезпечення вчасної відправки призваних громадян у військові частини, наказую:

 

1. З 01 жовтня 2021 року по 30 грудня 2021 року провести призов громадян на строкову військову службу.

 

2. Явці на призовну дільницю Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Чернігівського району (далі – Чернігівський РТЦК та СП) для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися  у 1994 – 2003 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

 

3. Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до призовної  дільниці, де знаходиться на обліку, в установлений час з документами, зазначеними в особистих повістках, а саме:

3.1. Чернігівський РТЦК та СП: Чернігівська область, Чернігівський район, м. Чернігів, проспект Перемоги, 141;

3.2. Перший відділ Чернігівського РТЦК та СП: Чернігівська область, Чернігівський район, м. Городня, вул. Чернігівська, 40;

3.3. Другий відділ Чернігівського РТЦК та СП: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Козелець, вул. Соборності, 86 - Б;

3.4. Третій відділ Чернігівського РТЦК та СП: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Куликівка, вул. Миру 110;

3.5. Четвертий відділ Чернігівського РТЦК та СП: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Ріпки, вул. Грициніна, 23.

Громадяни призовного віку, які  не отримали повісток, або яким за будь – яких обставин повістка не надійшла, зобов’язані з’явитись  до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку  чергового призову, визначеного Указом Президента України. При  собі мати документи, які посвідчують особу та приписне посвідчення.

 

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово не перебувають на території Чернігівського району зобов’язані негайно повернутись до місця постійного проживання та з’явитись до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки або відповідний відділ територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в якому знаходяться на обліку, для проходження призовної комісії.

 

5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі закладів освіти, незалежно від підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відрядження для забезпечення своєчасного  прибуття їх на призовну дільницю.

 

6. Громадяни України, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (відділу РТЦК та СП), несуть відповідальність згідно чинного законодавства.

 

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

8. Наказ довести до всього особового складу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та підпорядкованих відділів в частині, що його стосується та керівників підприємств, установ, організацій, що знаходяться на території відповідальності Чернігівського РТЦК та СП та підпорядкованих йому відділів.

 

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника

Чернігівського районного територіального  центру

комплектування та  соціальної підтримки       

майор                                                         В.КОРСАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь