A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

22 грудня 2017 року о 10:00 годині відбудеться двадцята сесія сьомого скликання Кіптівської сільської ради у залі засідань сільської ради.

Дата: 12.12.2017 17:14
Кількість переглядів: 952

Похожее изображение                                                   КІПТІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

  КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

   ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                                  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

12 грудня 2017 року                                                 с. Кіпті                                              № 72

 

Про скликання 20 сесії 7 скликання

 

         Відповідно до ст. 42  Закону  України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”:

         І.Скликати двадцяту сесію сьомого скликання 22 грудня 2017 року о 10:00 годині у залі засідань сільської ради.

           ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до рішення 11 сесії 7 скликання  № 252-11/VІІ  від 21.12. 2016 року « Про затвердження сільського бюджету на 2017 рік», зі змінами і доповненнями ( рішення сесії № 278-12/VII від 10.02. 2017 р., рішення сесії № 307-13/ VII від 21.03. 2017 р., рішення сесії № 335-14/VII від 18.05. 2017р.,рішення сесії № 379-15/VII від 23.06. 2017 року, рішення сесії № 424 -16/VII від 28.07. 2017 року, рішення № 462 -17/VII  від 12. 09. 2017  року), рішення № 495-19/VII від 08.11. 2017 року .
  2. Про затвердження  Плану (Програми) соціально – економічного розвитку сільської ради на 2018 рік.
  3. Про затвердження Програми будівництва доріг комунальної власності у населених пунктах Кіптівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  4.  Про затвердження Програми  благоустрою Кіптівської сільської ради  на 2018 рік.
  5. Про затвердження Програми « Про надання адресної одноразової грошової допомоги.»
  6.  Про внесення змін до рішення № 246- 11/У11  від 21 грудня 2017 року

   Про затвердження  Програми « Підтримки збільшення народжуваності на 2017 – 2019 роки».

  1. Про затвердження Програми  «Фінансового забезпечення нагородження відзнаками Кіптівської сільської ради та здійснення інших виплат, а також фінансування для забезпечення належного утримання майна комунальної власності управління якими здійснює безпосередньо сільська рада на 2018 рік.».
  2. Про затвердження   Програми  « Розвиток дошкільної освіти на 208 рік».
  3.  Про затвердження Програми «Забезпечення освітніх закладів навчальними посібниками ( художньою літературою, ліцензійними електронними засобами навчального призначення та мультимедійним обладнанням на 2018 рік».
  4.  Про затвердження  Програми Кіптівської сільської ради "Обдарована молодь" на 2018 рік.
  5.  Про затвердження Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді на 2018 рік
  6.  Про внесення змін до  затвердження Програми «Розвиток культури та аматорського мистецтва на території Кіптівської сільської ради на 2017 - 2019 роки».
  7.  Про затвердження Програми «Розвиток фізичної культури і спорту в Кіптівській  сільській раді об'єднаній територіальній громаді на 2017 -2019 роки».
  8.  Про затвердження Програми «Фінансування відділу «Центр надання адміністративних послуг».
  9.  Про організацію харчування в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Кіптівської сільської ради  на 2018 рік.
  10.  Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на території Кіптівської сільської ради на 2018 рік.
  11.  Про затвердження сільського бюджету на 2018 рік.
  12.  Про  затвердження плану роботи Кіптівської сільської ради на 2018 рік.
  13.  Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних

 актів сільської ради на 2018 рік.

  1.  Про затвердження договорів укладених сільським головою від імені сільської ради.
  2.  Про затвердження  переліку об’єктів  комунальної власності об’єднаної територіальної громади Кіптівської сільської ради на 2018 рік.
  3. Про призначення директора комунального підприємства « Чайка».
  4. Щодо відмови від земельної ділянки гр.Литвиненка Олексія Степановича на користь гр.Демиденка Валерія Юхимовича по вул.Луговій в с.Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  5. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Степаненко Галині Василівні в с.Вовчок Козелецького району Чернігівської області
  6. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Захаревич Тетяні Іванівні по провул.Гагаріна, 6-а в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  7. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Маринченко А.М., Маринченко В.І., Маринченко І.А., Маринченко М.А., Шенгерей Т.А. по вул.Ювілейна, 19 в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  8. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Тупік Лідії Григорівні по вул.Шевченка, 6 в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  9. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Долговій Людмилі Казимирівні по вул.Шевченка, 4 в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  10. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Гармаш Ганні Михайлівні по вул.Селянська, 34 в с.Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  11. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Харченко Галині Анатоліївні для індивідуального садівництва в с.Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  12. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Камлаченку Вячеславу Анатолійовичу для індивідуального садівництва в по вул.Шкільна, 83 в с.Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  13. Надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Дубинському Івану Максимовичу по вул.Пр.Ф.Івашко, 8 в с.Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  14. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кузьменку Василю Никифоровичу для ведення особистого селянського господарства в по вул.бр.Половинок, 10 в с.Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  15. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Дубинському Івану Максимовичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  16. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Кузьменку Василю Никифоровичу для ведення особистого селянського господарства в  с.Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  17. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Подольському Олексію Ігоровичу для індивідуального садівництва в с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  18. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Подольському Дем’яну Олексійовичу для індивідуального садівництва в с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  19. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Шапкіній Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства по вул.Польова, 26 в  с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  20. Щодо врахування позиції органів місцевого самоврядування щодо можливості надання у власність земельних ділянок за межами населеного пункту для ведення особистого господарства.

40. Інші питання

ІІІ. Запросити на 20  сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост, директорів шкіл, завідувачів дошкільних навчальних закладів.

(Список додається).

 

 

Сільський голова                                                                           В.В. Кучма


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь