A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

12 вересня 2017 р. о 10.00 год відбудеться 17 позачергова сесія сьомого скликання в приміщенні Кіптівської сільської ради

Дата: 07.09.2017 17:47
Кількість переглядів: 486

Опис : gerb   

 

                                                                                                                                           

                    УКРАЇНА

            КІПТІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

                                   Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

07 вересня  2017 року                                                                      с. Кіпті                                                  № 54

 

Про скликання 17 позачергової сесії 7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”:

         І.Скликати сімнадцяту позачергову сесію сьомого скликання 12 вересня  2017 року 0 10 оо годині у залі засідань сільської ради.

         ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до структури та штатного розпису виконавчих органів  сільської ради.
  2. Про надання  субвенції  районному бюджету для утримання закладів охорони здоров’я.
  3. Про надання  субвенції  районному бюджету для виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги затвердженні Постановою КМУ від 29.04. 2004 року № 558.
  4. Про надання  субвенції  районному бюджету для  покриття витрат на надані пільги з послуг зв’язку ПАТ « Укртелеком», пільговій категорії населення.
  5. Про виділення коштів  Управлінню державної казначейської  служби України в Козелецькому районні.
  6. Про внесення змін до Програми «Про підтримку збільшення народжуваності на 2017-2019 років».
  7. Про внесення змін до рішення 11 сесії 7 скликання  № 252-11/VІІ  від 21.12. 2016 року « Про затвердження сільського бюджету на 2017 рік», зі змінами і доповненнями ( рішення сесії № 278-12/VII від 10.02. 2017 р., рішення сесії № 307-13/ VII від 21.03. 2017 р., рішення сесії № 335-14/VII від 18.05. 2017р.,рішення сесії № 379-15/VII від 23.06. 2017 року, рішення сесії № 424 -16/VII від 28.07. 2017 року).
  8. Про надання дозволу на списання майна комунальної власності.
  9. Про затвердження Регламенту відділу «Центр надання адміністративних послуг» Кіптівської сільської ради.
  10. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ « Центр надання адміністративних послуг» Кіптівської сільської ради
  11. Про затвердження розпоряджень сільського голови «Про виділення коштів на організацію та проведення свят».
  12. Про затвердження договорів укладених сільським головою від імені сільської ради.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Гавриловій Наталії Іванівні в с.Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Поповій Марії Петрівні в с.Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Поповій Марії Петрівні в с.Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Поліщуку Василю Івановичу в с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Гончару Івану Петровичу в с.Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Гавриловій Анастасії Павлівні в с.Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Стефановій Марії Іванівні в с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Кутєпову віктору Пилиповичу в с.Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Руденко Ользі Іванівні в с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Шульзі Валентині Олексіївні в с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  23. Про врахування позиції органів місцевого самоврядування щодо можливості надання земельних ділянок за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства.

     24. Інші питання.

      ІІІ Запросити на сімнадцяту позачергову сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост. ( Список додається).

 

Сільський голова                                                                 В.В. Кучма

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь