A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Cпільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради

Дата: 08.09.2016 20:37
Кількість переглядів: 567

             Фото без опису7 вересня 2016 р. згідно плану роботи Чернігівської обласної ради за сприяння виконавчого директора Чернігівського регіонального відділення ВАССР  Ірини ГРОЗЕНКО та з нагоди першого року роботи Кіптівської об’єднаної територіальної громади відбулося спільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції і з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики

            У виїзному засіданні взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин МЕЛЬНИЧУК, голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції Ірина ГРОЗЕНКО та член комісії Микола БУТЕНКО, голова постійної комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики Дмитро ІВАНОВ та його заступник Наталія ДРОНЕНКО, Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА, начальник відділу освіти Кіптівської сільської ради Станіслав ПУЗИРНИЙ, начальник відділу культури сільської ради Ірина ДУБИК та інші.

             Під час засідання були розглянуті результати роботи Кіптівської сільської ради за рік з часу утворення об’єднаної територіальної громади. Відбулася зустріч керівництва і депутатів обласної ради, Кіптівського сільського голови з депутатами і активом Чемерської сільської ради. Учасники засідання відвідали Будинок культури, школу та дитячий садок у с. Прогрес, дитячий садок та школу в с. Новий Шлях, а також ознайомилися з роботою нещодавно відкритого Центру надання адміністративних послуг Кіптівської сільської ради.

            У ході пленарної частини учасники виїзного засідання обговорили стан та перспективи виконання Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад” в області та проаналізували підсумки першого року роботи Кіптівської сільської ради з часу утворення об’єднаної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь